andreibwaa Posted December 25, 2013 Report Posted December 25, 2013 (edited) "Helau" RST, Ma numesc Andrei am 17 ani sunt din Gorj nu prea am treaba cu securitatea it si cu chestiile de genul dar asta nu inseamna ca nu vreau sa invat. Am fost invitat pe aceasta frumoasa comunitate de un prieten foarte bun.Din cate mi-a spus am inteles ca o sa fiu luat la pula la inceput dar nu este o problema trebuie sa ii acceptam pe toti.. O sa incerc sa va incant cu prezenta mea si in cazul in care am si eu ceva de distribuit o sa o fac cu placere. Nu sunt atat de nou pe aici mi-am facut cont acum ceva timp si am continuat sa citesc forumul desigur am inceput cu Regulamentul acestui forum. De asemenea vreau sa imi cer scuze in cazul in care am scris ceva gresit din punct de vedere gramatical.Cu alte cuvinte vreau sa va salut olteneste asa ca "Salut". O zi/seara cat mai placuta va doresc.OFF: Primiti cu colinda? Edited December 25, 2013 by andreibwaa 1 Quote
Cifre Posted December 25, 2013 Report Posted December 25, 2013 In sfarsit ai decis sa activezi si tu pe aici. Il cunosc personal pe acest tip deci nu o sa fie o mare problema in cazul in care face ceva "iesit din comun". Bun venit si nu, nu primim cu colinda. Quote
d0lLi3 Posted December 25, 2013 Report Posted December 25, 2013 "Helau" RST, Ma numesc Andrei am 17 ani sunt din Gorj nu prea am treaba cu securitatea it si cu chestiile de genul dar asta nu inseamna ca nu vreau sa invat. Am fost invitat pe aceasta frumoasa comunitate de un prieten foarte bun.Din cate mi-a spus am inteles ca o sa fiu luat la pula la inceput dar nu este o problema trebuie sa ii acceptam pe toti.. O sa incerc sa va incant cu prezenta mea si in cazul in care am si eu ceva de distribuit o sa o fac cu placere. Nu sunt atat de nou pe aici mi-am facut cont acum ceva timp si am continuat sa citesc forumul desigur am inceput cu Regulamentul acestui forum. De asemenea vreau sa imi cer scuze in cazul in care am scris ceva gresit din punct de vedere gramatical.Cu alte cuvinte vreau sa va salut olteneste asa ca "Salut". O zi/seara cat mai placuta va doresc.OFF: Primiti cu colinda?Minti ! Quote
Amad Posted December 25, 2013 Report Posted December 25, 2013 Oltean. Bun venit... Eu primesc cu Steaua. Quote
DarkLegion Posted December 25, 2013 Report Posted December 25, 2013 Bun venit, dar inainte sa intri pe aici trebuia sa dai o tura prin cartile de romana. Quote
Active Members MrGrj Posted December 25, 2013 Active Members Report Posted December 25, 2013 Salutare RST,Si eu sunt nou pe forum. Am 21 de ani, Bucuresti ... in d-ale securitatii sunt boboc si sper sa invat cat mai multe de aici. Ca si pasiuni, programarea si networking-ul m-au scos de multe ori din monotonie .Citesc de cateva zile acest forum si pana acum, numa' chestii interesante.OFF Topic: Craciun fericit tuturor, fericire, implinire ... etc.Peace ! Quote
Oust Posted December 25, 2013 Report Posted December 25, 2013 Numai poponautii si pizdele pun "bwa" "aww" "ododo" la nume. Quote