gabybv Posted December 26, 2013 Report Posted December 26, 2013 (edited) Asa sa incep cu inceputul , astazi mi-am adus aminte de copii aceea de pe ist , care au patat si imaginea RST nu dau ex pentru ca se stie prea bine de ei , ma gandesc o comunitate atat de mare ca RST cum de nu ia niste masuri impotriva acelor copii care au "copiat" acest forum si vor sa para cei mai tari cu niste tool-uri cele mai multe nu fac decat ping si nimic altceva , si au atat tupeu sa vorbeasca de baietii de aici care sunt de 10 mii de ori mai buni ca ei in cunostinte , cum ca rst are noroc cu xservers ca rst down si tot felu de porcarii , eu unul ma simt asa... chiar daca nu am niciun drept aici si nu am contribuit pentru comunitate , tocmai am vazut ca au schimbat forumu cu un SMF , eu propun ca baietii care sunt mai priceputi de aici sa i invete o lectie , mai nou apar tot felu de comunitati pe net copiate dupa rst!P.S : Fiecare are dreptu la libera exprimare (scuzati greselile gramaticale ) Edited December 26, 2013 by gabybv
iulik Posted December 26, 2013 Report Posted December 26, 2013 uitate in posturile mele.( https://rstforums.com/forum/78463-deface-dump-administrators-others-retard-accounts-isecenter-com.rst )
aelius Posted December 26, 2013 Report Posted December 26, 2013 (edited) Information about the time zone abbreviation IST – India Standard Time - where it observed and when it is observed.What the fuck is IST ?Pot sa copieze de 1000 de ori ce e aici. O comunitate nu se formeaza cu un soft instalat. Edited December 26, 2013 by aelius
Cifre Posted December 26, 2013 Report Posted December 26, 2013 Reclama la IST sau cum este site-ul lor. Propun ban, nu cred ca era necesar sa faci tu un topic despre ei.
gabybv Posted December 26, 2013 Author Report Posted December 26, 2013 @Cifre am zis initialele nimic altceva