siriusgenuine Posted December 27, 2013 Report Posted December 27, 2013 (edited) Représentation à l'ONU' 1. 2. [+] Target: CIVICUS World Alliance for Citizen Participation[+] Status: Fixed[+] Reported: On Edited December 27, 2013 by siriusgenuine Quote
aelius Posted December 27, 2013 Report Posted December 27, 2013 Ma nene, aia e o eroare php in joomla. - Unde vezi tu SQLi ? - Vezi ca e "Reported" nu "Raported"Tot ce vezi acolo e o simpla eroare php si un path disclosure. Quote
siriusgenuine Posted December 27, 2013 Author Report Posted December 27, 2013 (edited) Imi cer scuze pentru ca m-am grabit 'tex' iar 'askwrite' iti multumesc pentru incurajare. Este primul meu thread pe acest forum! Si defapt, dupa cum stiu eu se poate exploata folosind SQLi!, daca nu este asa inseamna ca m-am inselat! Edited December 27, 2013 by siriusgenuine Quote
aelius Posted December 27, 2013 Report Posted December 27, 2013 Imi cer scuze pentru ca m-am grabit 'tex' iar 'askwrite' iti multumesc pentru incurajare. Este prima mea postare pe acest forum! Si defapt, dupa cum stiu eu se poate exploata folosind SQLi!, daca nu este asa inseamna ca m-am inselat!Pai ai 5 posturi, si la celalalt Show Off spui ca este prima ta postare. Ai probleme cu memoria ?Uite alt post al tau: ce mai site:)) aici cred ca am intrat in baza de date de nenumarate ori! baza de date: 'dbkenwright', daca esti tare, fa-i un deface la site!Daca tu crezi ca hacking inseamna sa dai cu apostroful in site-uri sau sa dai deface, te inseli. Sfatul meu este sa lasi rahaturile astea si sa te apuci de ceva util, cum ar fi invatarea unui limbaj de programare. E un sfat prietenesc de la un nene mai mai batran.Irosesti timpul de pomana cautand site-uri aiurea si incercand variabile inexplicabile. Quote
siriusgenuine Posted December 27, 2013 Author Report Posted December 27, 2013 (edited) Domnule, "Tex", eu sunt inca student, si stiu un limbaj de programare pentru incepatori, ci anume C++, mai stiu si cum sa citesc in programe c++, python, vb, etc... Doresc sa ma invete si pe mine cineva de la expert la incepator cum se lucreaza cu toate chestiile astea in web, pt. ca sunt curios, si mai bine sa stiu acum despre ce este vorba decat mai tarziu. Daca sunteti doritor sa-mi explicati si mie anumite lucruri, sau cum stau lucrurile cu sql injection, xss, etc... as fi tare bucuros! Degeaba m-am uitat pe tutoriale etc. pe internet ca nu mi-am dat seama. A da, si doresc sa spun ca este primul meu 'thread' impreuna cu 'www.mp3-club.com', dupa cum vedeti este publicat in aceeasi zi. Edited December 27, 2013 by siriusgenuine Quote
raynor009 Posted December 29, 2013 Report Posted December 29, 2013 Daca doresti sa inveti programare web, dute pe codeacademy.com si incepe cu javascript daca tot spui ca sti ceva c++. Quote