bDyds Posted December 28, 2013 Report Posted December 28, 2013 Salut, nu am stiut cum sa-l numesc, asa ca i-am dat numele de 'SPIDER' Iti permite sa vezi fisiere random de pe cleanfiles, util pentru 'spionat' nisele de pe piata. Mai are niste buguri, am inteles ca a mai fost facut si nu am mai continuat sa ma mai uit peste el, voiam eventual sa il monetizez cumva, dar daca deja exista nu are niciun sens.<?phpfunction getTitle($Url){ $str = file_get_contents($Url); $title = explode("title>", $str); $title = str_replace("</", "", $title[1]); $result = preg_replace('/\.[^.]+$/','',$title); $goodresult = str_replace("CleanFiles Download File: ", "", $result); return $goodresult; }function random(){ $n = rand(1000,19000); $R = getTitle("http://www.cleanfiles.net/?$n"); if( $R != "File Not Found" ) return $n; else $n = rand(1000,19000);}function display($no){ $i = random(); $aux = $i; $j = 1; while($j <= $no) { $R = getTitle("http://www.cleanfiles.net/?$i"); if($R != "File Not Found") { $array[$i - $aux] = $R; echo "$j ";echo $array[$i - $aux];echo "<br>"; $i++;$j++; } else $i++; }}display(5);?> Quote
Cifre Posted December 28, 2013 Report Posted December 28, 2013 Imi cer scuze ca ma bag dar ce ar trebuie sa monetizezi? Adica "jucaria" ta nu face nimic.. si prin jucarie ma refer la scriptul tau.. Quote
nSnoopy Posted December 28, 2013 Report Posted December 28, 2013 Imi cer scuze ca ma bag dar ce ar trebuie sa monetizezi? Adica "jucaria" ta nu face nimic.. si prin jucarie ma refer la scriptul tau..Presupun ca poti sa furi nise(numele la fisiere urcate pe cleanfiles) cu scriptul asta. Quote
bDyds Posted December 28, 2013 Author Report Posted December 28, 2013 Imi cer scuze ca ma bag dar ce ar trebuie sa monetizezi? Adica "jucaria" ta nu face nimic.. si prin jucarie ma refer la scriptul tau..Ma gandeam sa fac ceva de genul: intra cineva, primeste display(10) de 3 ori, dupa trebuie sa completeze o oferta pentru a-i mai afisa ceva. Quote
CristianRoflmao Posted December 29, 2013 Report Posted December 29, 2013 Da ma foarte bine e .. furi nise si faci cu ele 1 dolar pe luna in loc sa iti bati capu si sa faci o nisa unica.Fucking useful. Quote