vadimka Posted December 30, 2013 Report Posted December 30, 2013 (edited) ]DA! Stiu! Unii vor zice ca este o metodainvechita, altii vor zice ca este LAME insa atata timp cat functioneazaEste vorba de Radmin, un program f vechi cuajutorul caruia poti patrunde intr-un sistem win32, controland-ul de ladistanta. Programul nu este detectat ca virus de majoritateaantivirusilor(setati pe default).Am facut o aplicatie SFX cu WinRARin care se afla programul + mici scripturi visual basic care ajuta lasetarea portului, a parolei si pt a face o gaura in firewall-ulWinXp-ului pt a permite orice activitate pe portul setat.Programul il gasiti aici !parola: hackingIn arhiva gasiti 6 programe; fiecare din ele face acelasi lucru, icon-ul fiind singurul care diferaTotce trebuie sa faceti este sa dati unul din cele 6 programe victimei (ampus 6 icoane diferite, voi alegeti 1 singur.. cea care se potrivestecel mai bine situatiei)iar dupa ce aceasta il ruleaza va conectati cuRADMIN la IP-ul ei, pe PORTUL 5445, PAROLA xplicithttp://rsproject.org/post200.rsp Edited December 30, 2013 by vadimka
GraFFik Posted December 30, 2013 Report Posted December 30, 2013 DA! Stiu! Unii vor zice ca este o metodainvechita, altii vor zice ca este LAME insa atata timp cat functioneazaNU MA INTERESEAZA !!!Este vorba de Radmin, un program f vechi cuajutorul caruia poti patrunde intr-un sistem win32, controland-ul de ladistanta. Programul nu este detectat ca virus de majoritateaantivirusilor(setati pe default).Am facut o aplicatie SFX cu WinRARin care se afla programul + mici scripturi visual basic care ajuta lasetarea portului, a parolei si pt a face o gaura in firewall-ulWinXp-ului pt a permite orice activitate pe portul setat.Programul il gasiti aici !parola: hackingIn arhiva gasiti 6 programe; fiecare din ele face acelasi lucru, icon-ul fiind singurul care diferaTotce trebuie sa faceti este sa dati unul din cele 6 programe victimei (ampus 6 icoane diferite, voi alegeti 1 singur.. cea care se potrivestecel mai bine situatiei)iar dupa ce aceasta il ruleaza va conectati cuRADMIN la IP-ul ei, pe PORTUL 5445, PAROLA xplicitTu postezi tutoriale copiate de pe rsproject.org????? Rapan de copil infect!Cum sa intri in pc-ul vecinului ? : ARHIVA RSP
Active Members SynTAX Posted December 30, 2013 Active Members Report Posted December 30, 2013 Mama ce copy-paste infect. Te-as bana pe viata.
aelius Posted December 30, 2013 Report Posted December 30, 2013 Thread mutat in categoria 'Cosul de gunoi'. Daca mai vad biohazarduri deastea de tutoriale, si furate, iti dau ban. Pai ce faci frate, iti bati joc de noi?
GraFFik Posted December 30, 2013 Report Posted December 30, 2013 Thread mutat in categoria 'Cosul de gunoi'. Daca mai vad biohazarduri deastea de tutoriale, si furate, iti dau ban. Pai ce faci frate, iti bati joc de noi?Plm... Fura omu... si https://rstforums.com/forum/79312-cum-sa-ascunzi-exe-jpg.rst#post509907 e luat de pe hackpedia Hackpedia - View topic - .exe in .jpgMama ce foc mi-am luat...