llegionl Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 (edited) vreau sa incerc sa castig si eu niste bani din afiliereuitati metodele ce vreau sa le pun in practicasa creez doua pagini de facebook una internationalasi una doar cu romanisa fac rost de vreo 100.000 likeuri pe fiecare sa postez in fiecare zi pe cea internationala vreo 20 de produse din amazon afiliates si pe cea romaneasca ceva linkuri din profitsharece ziceti ?poate sa mearga?singura problema e de unde sa fac rost de fani pentru pagini.si fani sa fie realipoate vrea cineva sa-mi fie partener...astept pareri,contraziceri... Edited January 1, 2014 by llegionl Quote
aelius Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 (edited) Trebuie sa oferi ceva sa fie de interes pentru utilizatori, altfel nu vad de ce ar da subscribe undeva sa primeasca SPAM cu link-uri afiliate. Nu prea suna a afacere.// edit: Orice consideri ca este util pentru un grup de oameni. Nu poti sa multumesti pe toata lumea si deasta ma refer strict la un grup de oameni.Poate sa-ti faci un blog si pe el sa pui produsele cu aff, iar pe blog sa ai articole de calitate. (e doar o idee) Edited January 1, 2014 by aelius Quote
llegionl Posted January 1, 2014 Author Report Posted January 1, 2014 cam ce ar atrage atentia cel mai mult incat sa dea subscribe?Trebuie sa oferi ceva sa fie de interes pentru utilizatori, altfel nu vad de ce ar da subscribe undeva sa primeasca SPAM cu link-uri afiliate. Nu prea suna a afacere. Quote
EAdrian Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 cam ce ar atrage atentia cel mai mult incat sa dea subscribe?cur ?i tâ?e... sau ma?ini tunate... fast and furious, d'astea... Quote
llegionl Posted January 1, 2014 Author Report Posted January 1, 2014 cur si tate am incercat dar nu...cur ?i tâ?e... sau ma?ini tunate... fast and furious, d'astea... Quote
alezu2000 Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 (edited) iphone si tablete..concursuri fake Sper sa nu fiu banat ca am dat o idee de "frauda" dar sa fim seriosi..asa faci cel mai usor like-uri la o pagina... Edited January 1, 2014 by alezu2000 Quote
diablo666 Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 nu ar fi mai usor sa postezi linkurile tale pe diferite grupuri pe FB?. Sunt destui care fac asa. Quote
llegionl Posted January 1, 2014 Author Report Posted January 1, 2014 in genul asta de grupuri peste 60% posteaza linkuri si restul de 40 nu prea cumparaeu vreau sa am pagini cu continut bun printre care sa pun mai cate un link ,nu foarte multe sa fac spamnu ar fi mai usor sa postezi linkurile tale pe diferite grupuri pe FB?. Sunt destui care fac asa. Quote