Active Members MrGrj Posted January 1, 2014 Active Members Report Share Posted January 1, 2014 A mai cumparat cineva domenii de la astia ? Mi-am luat vreo doua domenii .info de la ei si a trecut deja o saptamana. Cam cat dureaza sa-ti configureze doua domenii amarate ? Va intreb ca deh poate aveti experienta si stiti daca dureaza mai mult. Sa nu le dau hate-mail degeaba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farmacie Posted January 1, 2014 Report Share Posted January 1, 2014 Sunt cacanari nu-i recomand. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bleah Posted January 1, 2014 Report Share Posted January 1, 2014 (edited) Eu am cumparat de la ei mai de mult, fara a avea vreo problema cu ei...in 24 ore a fost gata.Suna la ei, au birouri si in Bucuresti, pe Calea FloreascaAcum folosesc NameCheap pentru inregistrare domenii. Edited January 1, 2014 by Bleah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raoul Posted January 1, 2014 Report Share Posted January 1, 2014 Is foarte lenti la inregistrarea domeniilor, dns update.... Am si eu cateva domenii la ei, dar am sa le transfer de acolo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members MrGrj Posted January 1, 2014 Author Active Members Report Share Posted January 1, 2014 Multumesc de head ups. Eu m-am cam saturat de atata asteptat. Momentan nu am ce sa imi transfer ca nu sunt gata dar daca spuneti ca sunt lenti ... probabil voi proceda la fel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farmacie Posted January 1, 2014 Report Share Posted January 1, 2014 O firma buna pentru domenii name[dot]com daca mai ai de gand sa cumperi .Se propaga ns-urile in maxim 10 minute cazuri extreme eu acolo am acum . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members MrGrj Posted January 2, 2014 Author Active Members Report Share Posted January 2, 2014 O firma buna pentru domenii name[dot]com daca mai ai de gand sa cumperi .Se propaga ns-urile in maxim 10 minute cazuri extreme eu acolo am acum .Nu vreau sa mai cumpar. Am deja doua si nu le folosesc pentru cine stie ce. Sa mai acumulez si eu niste cunostinte si sa ma joc un pic cu cateva scripturi. + mi se par scumpe domeniile pe site-ul recomandat de tine indiferent de cat de bine se misca aia de acolo. Mersi oricum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIFOS Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 1and1 sucks, nu recomand. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members MrGrj Posted January 2, 2014 Author Active Members Report Share Posted January 2, 2014 nu ai nimic de asteptat, uita-te prin ucp ca poti seta ns-uri sau ce vrei sa setezi. In schimb, facturile vin dupa vreo 2-3 saptamani, i-am contactat si eu in legatura cu asta. Nici acum nu am platit doua domenii (.com/.net) si inca merg, le-am luat la inceputul lui decembrie, daca nu mai devreme.E bun serviciul lor daca aveti nevoie de domenii gratis pe o perioada de o luna, doua.---am vazut ca ati amintit si de name.com, aveti grija cand verificati un domeniu la astia ca dupa cateva zile zboara numele daca nu-l cumparati si e bun. Totusi, serviciile lor sunt ok, dar tot godaddy ramane the best din punctul meu de vedere, chiar daca au scos plata prin paypal.ucp ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members MrGrj Posted January 2, 2014 Author Active Members Report Share Posted January 2, 2014 User control panel..Ma gandeam ca la asta se refera insa, in momentul in care vreau sa ma logez la cPanel cu User sau cu Customer ID imi spun ca parola/userul este incorect. Si tot incerc de cateva zile,dar nimic. Le-am dat si mail, la care mi-au raspuns: " Call us at x-number din US cred if u have problems). Nu inteleg de ce trebuie sa ii sun si nu poa' sa dea un mail amarat cu ( "bai boule asteapta x timp). Au timp sa imi dea mail sa imi spuna sa ii sun, dar un mail in care sa imi dea informatii utile...din parti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members MrGrj Posted January 2, 2014 Author Active Members Report Share Posted January 2, 2014 Nu au password recovery ?Ba da, am incercat si cu pass recov crezand ca sunt nebun si uit parola, insa de fiecare data parolele mi le bag intr-o baza de date ca sa fiu sigur.Nu este asta problema, am resetat-o de doua ori.Maine cred ca ii sun insa mi se pare de prost gust ca in momentul in care am o problema, tot eu sa ii sun. Pana la urma e vina lor, nu a mea. E de tinut minte, data viitoare ma duc la godaddy. Sunt un pic mai scumpe dar macar stiu o treaba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodostyle Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Incearca sa pui user : pass manual , nu copy/paste . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members MrGrj Posted January 2, 2014 Author Active Members Report Share Posted January 2, 2014 Incearca sa pui user : pass manual , nu copy/paste .Done. Degeaba. Mersi pentru ajutor, o sa ii sun maine sa vad care e treaba ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...