gaby1 Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 ce platforma foloseste acest site vhd[dot]ro worpress nu e si mi se pare ca arata foarte bine si as vrea sa stiu si eu pentru ca am nevoie de ea si cu putine modificari ar arata foarte bine Multumesc Quote
gaby1 Posted January 3, 2014 Author Report Posted January 3, 2014 ok mersi mult ... dar nu sti cum as putea face rost de thema sau un model ceva asemanator ? Quote
wHoIS Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 Cred ca e Drupal.Lista seriale online animatie subtitrate in romana <- simbolul magic " ' " si treci la treaba. Quote
NeK Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 Cred ca e Drupal.Lista seriale online animatie subtitrate in romana <- simbolul magic " ' " si treci la treaba. Cred ca degeaba i-ai dat pontul. Quote
LichValue Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 Cred ca e Drupal.Lista seriale online animatie subtitrate in romana <- simbolul magic " ' " si treci la treaba. Multumesc. Quote
YzY-Ireal Posted January 10, 2014 Report Posted January 10, 2014 Cred ca e Drupal.Lista seriale online animatie subtitrate in romana <- simbolul magic " ' " si treci la treaba. Hai mersi încerc ?i eu pentru c? gaby nu cred ca a facut ceva... Quote
gaby1 Posted January 10, 2014 Author Report Posted January 10, 2014 ma ajuta si pe mine cineva sa fac acel ceva ? Quote