Jump to content
thewhiterabbit

Bine v-am gasit

Recommended Posts

Posted

Seara buna internautilor,

Dupa cum regulile comunitatii cer o prezentare, aceasta e a mea.

Ce pot oferi?

Expertiza in dezvoltare web si software (lucrez ca programator), incepand de la aplicatii mobile, pana la produse software scalabile.

Pot sa-mi dau cu parerea in "matters of security".

Ce doresc sa obtin?

Nimic. Vreau doar sa am cu cine vorbi despre lucrurile pe care le plac.

O seara buna va doresc.

• Downvote 1
Posted
@salut ...

@ "incepand de la aplicatii mobile" cu ce framework lucrezi ? ....android sdk sau alte balarii ...daca esti pe android sdk dami un prv ca vreau sa te intreb ceva

Nu am lucrat pe Android niciodata. Am inceput cu Obj-C pentru iOS dupa care am migrat pe Titanium (check it) si l-am vazut cum a crescut de-a lungul anilor. Titanium mi-a permis sa practic dezvoltarea multi-platform, dar desi am avut optiunea de a lansa aplicatii pe Android nu am facut-o pentru ca piata nu mi s-a parut niciodata un real potential.

Posted

ms, m-ai lamurit bustean...

sa zicem ca am o pagina php cu un cod js in ea, ce fac ca sa o convertesc in aplicatie de mobil? m-am uitat pe acolo da nu am inteles nimic... (tine cont ca nu stiu decat limbaje web nu stiu c/c++ sau altceva)

Posted
ms, m-ai lamurit bustean...

sa zicem ca am o pagina php cu un cod js in ea, ce fac ca sa o convertesc in aplicatie de mobil? m-am uitat pe acolo da nu am inteles nimic... (tine cont ca nu stiu decat limbaje web nu stiu c/c++ sau altceva)

Daca te gandesti ca iti iei aplicatia web si o trantesti intr-un programel care o face mobila, esti departe.

Intr-adevar Titanium are suport pentru aplicatii hibride unde imparti sa spunem GUI-ul in web complet (care ruleaza intr-un webview) si backend-ul. In punctul asta deja ai renuntat la orice vis ai fi avut de a scoate o aplicatie care se comporta nativ.

Ce ar trebui sa faci?

Rescrie aplicatia in Titanium (vezi cu ce se mananca pe appcelerator, urmareste niste video-uri pe youtube).

Daca vrei in schimb sa lansezi o aplicatie desktop si te incapatanezi sa folosesti PHP, poti sa il impachetezi cu Titanium sau sa faci ce au facut si altii pana acum: Creating Applications with Titanium and PHP

Quickstart in Titanium: Titanium 3.X - Appcelerator Docs