andreis Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Salut, majoritatea ma astept sa nu cunoasca acest sitenu fac niciun fel de reclama, nu detin siteul si e destul de cunoscut oricum..Ask.fmpe scurt, este un site unde poti pune intrebari altor persoane.poti adresa intrebarile afisandu-te sub un nume de utilizator sau ascunzandu-te folosind functia anonim.aveti cumva idee daca printr-o minune s-ar putea afla ceva ipuri?daca e cineva dispus sa-mi ofere acest serviciu, il rog sa ma contacteze, sunt dispus sa platesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Slobozim-as pe el de ask. Faci un script care logheaza ip-urile. Faci un htaccess care sa vada .php-urile .jpg si dai la prost link-ul cu ma-sa.jpg si ai luat ip-ul. Daca nu te pricepi si chiar platesti, da-mi PM cu date de contact. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bhackery Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Faci un script php care stocheaza $_SERVER['REMOTE_ADDR']. Pui numele fisierului poza.php (sau ceva intresant pentru persoana respectiva).Folosesti mode rewrite din apache pentru a rescrie .php in .png/.jpg sau sau ce vrei tu.Rezultatul final: example.com/poza.pngedit: refresh-ul vietii, nu am vazut ca ai primit deja raspuns. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreis Posted January 6, 2014 Author Report Share Posted January 6, 2014 Usor baieti. Nu am nici cea mai vaga idee despre ce imi vorbiti. Astept momentan sa vad daca ma ajuta Silviu. A luat amploare urat fenomenul cu site-ul asta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d33nis Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Daca cineva are nevoie (pentru o credibilitate mai mare), va pot urca eu un fisier de acest tip pe site-ul meu. Creez subfolder cu nume convingator, ca sa para ca imi copii poza dintr-un post sau ceva asemanator. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farmacie Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 faci cum spun baietii mai sus si pui denumire la script babencolive.php sa vezi cum trag ca mustele pe el . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scanner Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Am eu totul gata! PM sa-ti dau linkul la tzeapa (ip logger) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...