d3vtn Posted January 10, 2014 Report Posted January 10, 2014 Am creat acest topic cu scop-ul de a propune ca reteaua RST sa isi creeze propriu-l pool de minning si de sigur propria moneda virtuala! Cred ca multi de aici se ocupa cu asa ceva, si ar fi interesant! Ce parere aveti?De ce este nevoie pentru acest proiect?Cat timp?Bani?Cati?Sper sa nu propun o prostie! Quote
Moderators Dragos Posted January 10, 2014 Moderators Report Posted January 10, 2014 (edited) Nu este o piata suficient de mare pe forum incat sa se creeze propria moneda. In momentul de fata o vad doar ca pe o chestie swag (ex NytroCoin ). Edited January 10, 2014 by Dragos Quote
d3vtn Posted January 10, 2014 Author Report Posted January 10, 2014 da bine, nu sa facem o nouo moneda virtuala! Dar de un pool? in care sa minam? Poate catre moneda virtuala LTC? Quote
sebywarlord Posted January 10, 2014 Report Posted January 10, 2014 Nu avem noi destul hash-rate pentru un pool de mining,mai ales pentru litecoin....vom gasii un block la 2 saptamani.Si chiar nu vad cu ce ar avantaja RST-ul!Mai mult costuri decat castig! Quote
bcman Posted January 10, 2014 Report Posted January 10, 2014 P?i dac? e sa facem de-astea, s? o facem pe calea neortodox?: facem un litecoin miner si facem spread. Pe PC-urile noastre nu se merit? s? facem a?a ceva. Quote
d3vtn Posted January 10, 2014 Author Report Posted January 10, 2014 eu zic ca daca ne bagam toti impreuna pe un pool toti care mineaza de aici din RST atingem pragul de 20-30 mhs Quote
sebywarlord Posted January 10, 2014 Report Posted January 10, 2014 Si ce faci cu 20-30 mhs?Uita-te la lite.coin-pool.com , aveau viteza de 800 mhs si gaseau 2-3 blocks pe zii...Si inca odata : cu ce ar avantaja RST-ul ca are pool propriu? Hostingul la el costa bani,protectii anti ddos.... Quote