Jump to content
tornada

[Vand] Like-uri REALE!

Recommended Posts

Posted

Salut,

Vand fani reali, 98% din romania ( restul de 2% sunt tot romani, dar au setat alta tara - plecati in strainatate )

Pot aduce in medie 20.000 pe zi, pe weekend ajung si la 40.000.

Preturi fani Romania:

1000 like - 7 euro

5000 like- 35 euro

10.000 like - 70 euro

Fanii provin din pagini de facebook destul de mari.

Intrucat fanii sunt reali, nu doresc negociere, pretul fiind fix.

Plata se face inainte, prin paypal sau transfer bancar ( aduc 100 fani de proba - pentru a vedea ca pot aduce).

Preturi fani straini:

Pot aduce pana la 5000 fani straini, 100% reali la pretul de 120 euro - timp de livrare 2-3 saptamani.

Pentru 1000 fani pretul este de 30 euro - timp de livrare 3 zile.

Posted
like-urile sunt valabile pentru pagini sau/si pentru postari intr-o pagina ?

Din pacate este disponibil doar pentru pagini!

@stresulicy : Spune-mi cate esti interesat sa cumperi si depinde,nu iti pot oferii demo 100 si apoi nu vreau mersi....

Momentan am o comanda de 1000 pentru o pagina,daca doresti sa vezi progresul da-mi un pm si iti voi da pagina sa urmaresti!

Posted
Din pacate este disponibil doar pentru pagini!

@stresulicy : Spune-mi cate esti interesat sa cumperi si depinde,nu iti pot oferii demo 100 si apoi nu vreau mersi....

Momentan am o comanda de 1000 pentru o pagina,daca doresti sa vezi progresul da-mi un pm si iti voi da pagina sa urmaresti!

Intre timp poate iti faci timp sa imi raspunzi si mie la PM , sau daca nu sa imi dai cei 100 de euro inapoi care ti-am trimis pentru acel iframe ( si dupa 2 zile mi-ai scot ifram-ul de pe site-ul tau )

Posted
Intre timp poate iti faci timp sa imi raspunzi si mie la PM , sau daca nu sa imi dai cei 100 de euro inapoi care ti-am trimis pentru acel iframe ( si dupa 2 zile mi-ai scot ifram-ul de pe site-ul tau )

Ti-am raspuns!

Posted

Fratilor o luati razna cu preturile astea pentru like de facebook , in primul rand reach-ul nu mai este la fel de stralucit + tipul are o pagina de fb de 50k din ea aduce 10k pe zi like-uri facebook , din care din acestia 10k constant vinde catre 15 persoane :)) practic isi muta fanii lui pe alte x numar de pagini ceea ce nu este rentabil pentru nimeni intr-o oare care masura , doar daca tipul detine un numar impresionant de pagini si/sau trafic.

In ideea in care timpul se cahaie pe el pentru 1000 de like-uri....

Asa ca va vand eu dragii mei. 4 euro/1000 like-uri facebook 100% romania

SUPER OFERTA: Ofer 300 de test pe orice pagina ( ofer atat de putine pentru ca sunt convins ca o sa ceara 50 de persoane si asa sa pot livra la toata lumea. Nu trebuie decat sa da-ti PM

Eu detin 24 de pagini de facebook cu like-uri incepand de la 11k si se termina la 461k , pe ziua de ieri doar pentru un singur site dintr-o singura pagina am avut trafic 17k ( Pot dovedii )