wind Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 (edited) Malwarebytes' Anti-Malware este considerat cel mai bun ( al?turi de Norman MalwareCleaner ) program în detectarea ?i eliminarea malware-ului . Programul include tehnologii avansate, proiectate pentru a detecta/elimina/preveni rapid malware . Malwarebytes' Anti-Malware poate detecta ?i elimina ?i cei mai cunoscu?i ?i periculo?i viru?i/malware, monitorizeaz? fiecare proces în parte ?i opre?te r?spândirea malware-ului înainte ca acesta s? fie activ .Modul de protec?ie în timp real folose?te tehnologie avansat? de scanare euristic? , ce monitorizeaz? sistemul dumneavoastr?, p?strând-ul în condi?ii de siguran?? . Utilizatorii vor putea accesa centrul de amenin??ri al programului, unde se pot ?ine la curent cu cele mai recente amenin??ri descoperite .Caracteristici principale ale programului : Vitez? de scanare rapid? Abilitatea de a efectua scan?ri complete ale calculatorului Modul de protec?ie în timp real ( versiunea PRO ) Actualiz?ri zilnice Carantin? cu amenin??rile detectate ( putând s? ?i le restaura?i dac? considera?i c? este un " fals pozitiv " ) List? de ignorare atât pentru scanner cât ?i pentru modulul de protec?ie Set?ri pentru a îmbun?t??i performan?ele programului Înl?turare malware-ului manual Suport Multi-lingv ( ?i român? ) Func?ioneaz? ?i împreun? cu alte soft-uri antimalware Suport pentru scanare rapid? Scanare fi?iere Scheduler EtcPoze: Pret: 10 E Orange ( Am urgent nevoie ).Detalile sunt copiate de pe google, pozele sunt reale, ofer TW. Licenta este pe viata ! Edited January 20, 2014 by wind Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted January 18, 2014 Author Report Share Posted January 18, 2014 UP ! Nimeni ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodostyle Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 UP ! Nimeni ?!Probabil pentru ca se gasesc sute, Free, pe Google ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whai_Nooa Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 Nu te supara, dar cred ca sunt postate destule pe internet.. Ex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XgaMeR Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 nu vreau sa-ti stric afacerea, dar care este diferenta dintre licentele publice si aia pe care o ai tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted January 18, 2014 Author Report Share Posted January 18, 2014 (edited) Nu e o afacere, stai linistit , daca tu gasesti free pe viata pe google, vreau si eu link-ul ..Uita-te cat e pretul. Edited January 18, 2014 by wind Link to comment Share on other sites More sharing options...
XgaMeR Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 cauta pe serials.ws sunt destule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodostyle Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 Nu e o afacere, stai linistit , daca tu gasesti free pe viata pe google, vreau si eu link-ul ..Uita-te cat e pretul.25$ , adica 18 euro . 15 euro Orange ajung mai mult de 18 euro .In fine succes , poate e careva care o sa ia de la tine . Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted January 18, 2014 Author Report Share Posted January 18, 2014 Frate, am castigat licenta la un concurs. E varianta PRO pe viata, nu e o licenta FREE ! Ce e asa greu de inteles ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted January 20, 2014 Author Report Share Posted January 20, 2014 Update ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vipul666 Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Cel mai bun pe dracu:) te-ai gândit s? faci ?i tu un ban de pâine...ID : 6KJ31Serial : JH56-BBDH-XQA5-0NG0========================ID : 1UT17Serial : J480-UMM6-LBDA-19V9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodostyle Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Cel mai bun pe dracu:) te-ai gândit s? faci ?i tu un ban de pâine...ID : 6KJ31Serial : JH56-BBDH-XQA5-0NG0========================ID : 1UT17Serial : J480-UMM6-LBDA-19V9Vezi ca eu mi-am luat Warn in topicul asta numai ca am zis ca e 25$ pe site-ul oficial . Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted January 20, 2014 Author Report Share Posted January 20, 2014 Cel mai bun pe dracu:) te-ai gândit s? faci ?i tu un ban de pâine...ID : 6KJ31Serial : JH56-BBDH-XQA5-0NG0========================ID : 1UT17Serial : J480-UMM6-LBDA-19V9Nu te obliga nimeni sa cumperi, parerea ta oricum nu conteaza. Te simti asa mai interesant ? iti cauti anturaj cu japca, get a fuckin' life. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedeus Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 A? Ce ti-a facut acel user? Ai un rest de caterinca si, in ton de penibil combinat cu frustrari, te-ai gandit sa incaleci pe el? PAREREA TUTUROR CONTEAZA, like it or not. Studiaza un pic piata de vanzari si vezi cate pareri pro si contra sunt pe un singur produs. E parerea lui, iti place sau nu, asta e. Ai pus ceva la vanzare? Asteapta-te si la remarci negative... Pretul e unul corect. Merita cumparat daca aveti nevoie de el. Va mananca degetele sa scuipati un icter de remarca inteligenta? Faceti un programel, ceva acolo. E pus in market? OK. LASATI-L SA VANDA! Spor la vanzare. Link to comment Share on other sites More sharing options...