bubbles Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 Caut sa imi achizitionez o astfel de imprimanta.Bugetul este de 600 de RON.Care ati lucrat cu asa ceva ?As dori niste recomandari. Mc. Quote
p3tru Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 Ai un buget prea mic, crede-ma... vrei sa te apuci sa falsifici banuti ? sau alte cacaturi... O idee sa-ti faci un buget: Imprimante, cerneala uv preturi, rezultate cerneala uv Imprimante Quote
bubbles Posted January 22, 2014 Author Report Posted January 22, 2014 @p3tru no way Am niste examene la facultate pe care nu le pot lua si la care nici nu vreau sa invat.Prea scump ce mi-ai dat tu acolo.Eu am gasit asta : http://www.cartuseria.ro/imprimanta-si-cartuse-cu-cerneala-invizibila-uv/1835-multifunctionala-epson-xp-305-cu-cartuse-refilabile-preinstalate-si-cerneala-invizibila.html Quote
robertutzu Posted January 22, 2014 Report Posted January 22, 2014 capete reincarcabile, imprimanta de cacat, te duci la niste centre autorizate si ii zici sa schimbe cerneala cu dasta UV,Invisible printer uv inkcumperi cerneala uv si amin ma brother Quote
Graphik Posted January 23, 2014 Report Posted January 23, 2014 Decat sa dai banii pe imprimanta aia mai bine imi dai mie o bere Cea mai simpla solutie e sa iti cumperi un set de cartuse goale pentru imprimanta ta (presupunand ca ai deja una inkjet)si sa le incarci cu cerneala respectiva. Ca sa reincarci cartuse folosite deja, iti ia ceva timp dar nu e imposibil. Trebuie desfacute cu grija si spalate foarte bine de cerneala vizibila. e un pic de munca dar e mult mai placuta decat sa tocesti pt un examen afurisit Quote
ZWhk Posted January 23, 2014 Report Posted January 23, 2014 improvizeaza schimba sarea de lamaie cu una din substantele de mai jos, dar sa aiba aceeasi vascozitate ca si cea a cernelei:-dilueaza detergent de rufe (bilutele albastre din el sunt agent de luminozitate si stralucesc)-apa tonica (chinina straluce?te)-vitamina B-12 dizolvat în otet Quote
bubbles Posted January 23, 2014 Author Report Posted January 23, 2014 E ok ... mc de raspunsuri, dar nu am atat timp la dispozitie. Am comandat-o pe asta Multifunctionala Epson XP-305 cu cartuse refilabile preinstalate si cerneala invizibila Quote