aelius Posted January 24, 2014 Report Posted January 24, 2014 Salut, Vand sau inchiriez urmatoarele domenii: - openvpn.ro - geodns.roRog pe cei interesati sa trimita PM cu oferta.Multumesc Quote
puscarie Posted January 24, 2014 Report Posted January 24, 2014 poate e +1, dar le vinzi sau le inchiriezi? Quote
aelius Posted January 24, 2014 Author Report Posted January 24, 2014 (edited) poate e +1, dar le vinzi sau le inchiriezi?Pai cred ca scrie clar: "Vand sau inchiriez". Domeniile le-am luat mai demult si nu le-am folosit. Poate sunt ceva oameni care ar face treaba buna pe ele.De exemplu, primul domeniu, openvpn.ro s-ar preta foarte bine la un serviciu profesional de VPN.Cum nu le utilizez, le-am pus aici, poate e cineva interesat de vreun deal. Pot sa le si vand, sau pot doar sa le inchiriez pt. o perioada (ex: 1 an)Nu este specificat un pret pentru ca sunt receptiv la propuneri iar aici nu este shop online // edit: nu de alta, dar la titlu ai "domenii de vanzare". modifica.Pai sunt de vanzare, ala e scopul. Ca am adaugat in post faptul ca le pot inchiria, aia e altceva. Un exemplu sunt 90% din firmele de hosting care inchiriaza domenii cu extensia .ro (domeniile sunt luate pe numele firmei si oferite anual)E nevoie de desen multidimensional sa intelegi ? Edited January 24, 2014 by aelius Quote
puscarie Posted January 24, 2014 Report Posted January 24, 2014 nu de alta, dar la titlu ai "domenii de vanzare". modifica. Quote