WandW Posted January 24, 2014 Report Posted January 24, 2014 Stiati ca romania a transformatl Bibliile trimise de la americanii in hartie igienica, in timpul razboiului rece?)Ma uitam pe youtube si am ramas putin surprins ce e pe locu 1 Chiar nu stiam.... Quote
gmail Posted January 25, 2014 Report Posted January 25, 2014 Sa ma fi sters cu biblie la cur nu mi aduc aminte poate a fost si asta dar ami aduc bine aminte cum rupeam din carti erau in chirilica si cum eu nu stiu rusa nu le dadeam mare atentie ma stergeam la cur cu ele ... au fost si asa timpuri prin 92 98 asa imi aduc bine aminte , saracie tata Quote
.darky Posted January 25, 2014 Report Posted January 25, 2014 Eu imi amintesc sa ma fi sters la cur cu al 5-lea amendament din Constitutia Americana, nu cu Biblia. Quote
WandW Posted January 25, 2014 Author Report Posted January 25, 2014 Aia da ... cu deaia chiar ca m-am sters Quote
aelius Posted January 25, 2014 Report Posted January 25, 2014 Acum va intindeti si ne povestiti cu ce va stergeti voi la gaoaze ? Va puteti sterge si cu un smirghel, nu e treaba noastra si nu e cazul sa spuneti asta pe forum.Ati luat-o razna fratilor ... Quote