AIDS Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 Daca trimit acum cateva mesaje pe un email inexistent(•••••@yahoo.com),si peste 1 o zi il creez, voi gasi mesajele acolo? Quote
eesorin Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 Daca trimit acum cateva mesaje pe un email inexistent(•••••@yahoo.com),si peste 1 o zi il creez, voi gasi mesajele acolo?)) Am trait s-o vad si p'asta Quote
aelius Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 (edited) Mesajele sunt rejectate din start pentru ca username-ul/adresa de email nu exista pe serverul de email destinatar. Email-ul nu se mai retrimite iar expeditorul va primi un mesaj de la postmaster ce il informeaza ca adresa de email nu exista.Deci, mesajul va disparea din queue (lista/coada de asteptare) atat de pe serverul destinatar cat si de pe cel expeditor.Daca nu exista conectivitate sau serverul de email destinatar nu este online, mesajul ramane o perioada de timp in queue (intr-o lista de asteptare) si se reincearca trimiterea mesajului de mai multe ori. (default ramane timp de 5 zile daca nu este rejectat dintr-un motiv anume (nu exista user, politici securitate/antispam)) Edited January 29, 2014 by aelius Quote
Cifre Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 (edited) Da, in cazul in care serverul lor de email merge cu 0.000000001MB/DAY.Normal ca nu o sa primesti mailurile e ceva de genul "Cainele e mort dar eu zic sa il pastram..". Edited January 29, 2014 by Cifre Quote
prastie Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 I-ati sarit aiurea in cap. Intrebarea suna penibil pentru cineva care se pricepe, dar pentru un incepator este chiar o intrebare buna. Quote
TYJ Posted January 29, 2014 Report Posted January 29, 2014 )) Am trait s-o vad si p'astaOFF: Esti ratat ba!ON:Se poate.Daca serverul de unde tirmiti are un super delay Quote
eesorin Posted April 21, 2014 Report Posted April 21, 2014 OFF: Esti ratat ba!zi sa moara ma-ta Quote
euintreb Posted April 22, 2014 Report Posted April 22, 2014 cred ca a crezut ca e ca la email-urile alea de 10 minute.. de nimeresti pe unele de au email-uri pe ele, cum ar fi: test@emailtemporar.ro Quote