cross12 Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Am 3 conturi de fete, pe toate am 5k friends si cateva zeci de mii de followeri ( 43.000 toate conturile ).Primesc zilnic cate 700 followeri la fiecare am cam 3000 like-uri pe poza. Quote
LWMOAM Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 cauta sa vinzi reclama , promote website , pay per click etc Quote
CristianRoflmao Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Bagi oferte de la crakrevenue in posturi zici ca ti-ai deschis web chat Daca ai asa multi o sa completeze fraieri ofertele.Si ofertele sunt destul de mari si realistice,pana si pe mine m-ar convinge sa platesc Quote
cross12 Posted February 3, 2014 Author Report Posted February 3, 2014 Bagi oferte de la crakrevenue in posturi zici ca ti-ai deschis web chat Daca ai asa multi o sa completeze fraieri ofertele.Si ofertele sunt destul de mari si realistice,pana si pe mine m-ar convinge sa platesc Cat plateste pentru un survey completat? Quote
mariuss615 Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Poti face ceva inginerie sociala pe tinte sigure aka barbati 30+ sau ii cauti pe cei cu lantu de la caine la gat sau x6 alb prin poze. Un numar de telefon si multa vrajeala iti pot aduce sume nesperat de mari mai ales daca esti "o bunaciune". Quote
cross12 Posted February 3, 2014 Author Report Posted February 3, 2014 Poti face ceva inginerie sociala pe tinte sigure aka barbati 30+ sau ii cauti pe cei cu lantu de la caine la gat sau x6 alb prin poze. Un numar de telefon si multa vrajeala iti pot aduce sume nesperat de mari mai ales daca esti "o bunaciune".Sunt super bune fetele ) si ideia ta e buna, am fost sunat aseara de vrei 3 tipi din usa ca am uitat sa imi fac setarile sa nu mi se vada nr de telefon ) Quote
llegionl Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 cat vrei pe un cont ?Am 3 conturi de fete, pe toate am 5k friends si cateva zeci de mii de followeri ( 43.000 toate conturile ).Primesc zilnic cate 700 followeri la fiecare am cam 3000 like-uri pe poza. Quote
cross12 Posted February 3, 2014 Author Report Posted February 3, 2014 cat vrei pe un cont ?oferta ta de 15euro pe telefon cade frate, mai cauta Quote
tedeus Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Sunt super bune fetele ) si ideia ta e buna, am fost sunat aseara de vrei 3 tipi din usa ca am uitat sa imi fac setarile sa nu mi se vada nr de telefon )Sezi bland ca se numeste inselaciune... Nu vrei sa faci asta . Mai ales pe noul cod penal care scoate hotii si baga it-istii:))(aproape de orice forma)... Quote
CristianRoflmao Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Cat plateste pentru un survey completat? plm de am vazut 2.5$ pe inregistrare pe un site de adulti.. dar la oferte cu cardul da pana la 200$ din cate stiu Parerea mea incearca niste inginerie sociala zi ca mergi la ei sa-ti dea bani de avion sa faci fiky fiky. Quote
Masterpxe Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 "Parerea mea incearca niste inginerie sociala zi ca mergi la ei sa-ti dea bani de avion sa faci fiky fiky."Aia e ) poate iti place, te duci si faci ) Quote