em20346 Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 salut, poate va ocupati cu adsense si aveti nevoie de motivare....$255.000 in 6 luni http://vimeo.com/84945129Adsense Inspiration (Never...Give...Up!) Quote
AlMalalah Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 Si tu chiar crezi vrajelile astea ?Astia pun videouri de astea ca sa-si vanda carti de genul "Cum sa faci bani din adsense ?" sau "Cum am facut eu xxx in doar 10 zile ?". Quote
robertutzu Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 ma nu stiu daca ala e adevarat dar eu am intrat pe un cont de adsense a unui amic roman si avea facut 2500euro in 2 saptamani deci e posibil Quote
l3tmeb3 Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 hai cu print screen-ul robertutzu . Quote
GarryOne Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 hai cu print screen-ul robertutzu .Da, e posibil, daca ai un pic mai multi vizitatori din united kingdom, italy si asa mai departe. Quote
em20346 Posted February 4, 2014 Author Report Posted February 4, 2014 @AlMalalah, cred ca vorbesti despre warriorforum este 100% real bravo lui, multa munca ne trebuie, ca lenea omoara practica din pacate.. Quote
AlMalalah Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 @AlMalalah, cred ca vorbesti despre warriorforum este 100% real bravo lui, multa munca ne trebuie, ca lenea omoara practica din pacate..Tu nu vezi ca ala nu a zis nici un cacat nimic despre cum a facut banii ?Iti spun eu care-i planul lui:1. Isi face un site asemanator cu cel real al Google adsense.2. Face un video in care zice cateva cuvinte despre cum se joaca el pe acolo cu mouseul si despre cati bani a facut el s.a.m.d.3. Posteaza filmul pe un forum de profil.4. Asteapta o vreme (dar nu prea mult) ca sa se raspandeasca vestea pe net, pe forumuri etc.5. In cazul in care il intreaba cineva exact care-i strategia bineinteles ca nu va raspunde sau daca va da vreun raspuns, va fi vag si fara prea mult detalii.6. Mai asteapta putin ca sa fie lumea curioasa.7. BUM ! Face un nou topic de senzatie in care isi va prezenta cartea pe care are de gand s-o vanda: Cum sa faci $255k in doar 6 luni. Asta asa, ca e el bun la suflet si ne-o da la numai XX.99$. Si bineinteles ca va da link cu topicul asta cu videoul si va spune ca in tot acest timp a scris aceasta carte cand el de fapt o avea scrisa de dinainte de a face videoul. Quote
em20346 Posted February 4, 2014 Author Report Posted February 4, 2014 eu am postat pe rst, pentru motivare, ca se poate !mai departe, ai dreptate dar nu te obliga nimeni sa`i cumperi pdf sau .avi Quote
meelky Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Se poate si la noi dar doar un sfert din suma de mai sus si asta in 4-5 ani Quote
CristianRoflmao Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Video-ul nu este fals este adevarat,si majoritatea banilor sunt facuti din faptul ca lumea a facut virala unul din site-urile lui.Majoriteatea Guru Earnerilor,isi fac site si se dau mari cu cat fac si apoi "invata" pe ceilalti doar abonandu-se cu emailul care o sa fie spamat maxim,cu oferte in care ei ar trebui sa plateasca o suma modica pentru a avea reteta sucesului la bani. Quote