sebyku Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 (edited) Salut, vreau s? fac o aplica?ie în Visual Studio C# ?i s? îmi setez eu toate posturile pe care a? dori s? le vizionez cu sopcast pentru a nu mai intra pe site-uri sau alte softuri pline de reclame.Am reu?it s? intregrez playerul într-o form? dar nu ?tiu ce parametri s? îi dau pentru a rula adresele sop. Nu am g?sit documenta?ie nic?ieri ... Cum anume m? sf?tui?i s? fac? Edited February 5, 2014 by sebyku Quote
BLKoldSUN Posted February 14, 2014 Report Posted February 14, 2014 La asta lucrez eu acum, si imi bat capul de zor. Am cautat pe toate site-urile dar cred ca este ascuns codul pentru ca nici sopcore.ocx vad ca nu are sintaxa in studio.http://s28.postimg.org/pch9k10ct/print.png Quote
sebyku Posted February 15, 2014 Author Report Posted February 15, 2014 P?i cum ai reu?it s? dai play la vre-un post? Ce parametri ai folosit? Func?ii? Quote
vex0r Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 Era un program f?cut de români care prinde toate posturile române?ti ?i câteva interna?ionale. Cred c? e f?cut în visual basic programul.TV Wave se nume?te parc?. Quote
sebyku Posted February 15, 2014 Author Report Posted February 15, 2014 Reu?ise aici pe forum cineva s? fac? un astfel de program dar în visual basic. Quote
Bit-ul Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 (edited) Pune ce ai facut pana acum si o sa ma uit peste el.//edit: Axsopocx1.SopAddress = "sop://blablabla" (e in vb.net)You're welcome, nu vad ce e asa de greu. Edited February 15, 2014 by Bit-ul Quote
sebyku Posted February 15, 2014 Author Report Posted February 15, 2014 Apreciez r?spunsul t?u care întradev?r este func?ional dar când ai un control cu câteva zeci de func?ii gen: Play, SetStartplayer, SetSopAddress apar confuzii .. oricum merci Quote
sebyku Posted February 15, 2014 Author Report Posted February 15, 2014 Ce elemente din toolbox trebuie s? folosesc pentru a crea un astfel de meniu de posturi? Quote
Bit-ul Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 Alea sunt TabControl si Combobox. Probabil sunt custom-made. Quote
sebyku Posted February 15, 2014 Author Report Posted February 15, 2014 Custom te referi c? a schimbal elemente de design a elementelor din toolbox?Edit: Posturile TV împreun? cu icoanele aferente zici c? sunt combobox? Quote
BLKoldSUN Posted February 19, 2014 Report Posted February 19, 2014 @sebykuTi-am creat un videotutorial cum sa faci un TV online in VB. Trebuie sa fii autentificat cu contu de youtube ca sa-l vizualizezi. O sa mai realizez cateva tutoriale despre VB. Quote
djwap Posted February 20, 2014 Report Posted February 20, 2014 Sa inteleg ca vrei sa faci o copie TV-MAXE dar pentru Windows.Uite aici codul sursa in Python https://code.google.com/p/tv-maxe/ pentru Linux. Quote
BLKoldSUN Posted February 20, 2014 Report Posted February 20, 2014 Download: IRCGate.ro - Portal romanesc - Downloads Quote
vex0r Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 Download: IRCGate.ro - Portal romanesc - DownloadsFrumoasa aplicatie, bravo! Dar partea cea mai proasta in soft-ul tau este ca trebuie sa ai instalat obligatoriu SopCast, altfel nu se va deschide programul Quote
Maximus Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 @vex0r ; pai nu ai cum altfel , singura solutie e sa sa scrii tu o clasa .... Quote
vex0r Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 Sau ar putea crea un installer care sa instaleze odata cu soft-ul si Sopcast. Zic si eu Quote
Niente23 Posted January 4, 2017 Report Posted January 4, 2017 (edited) Va salut cu respect observ ca după o lunga perioada de timp apar și eu sa "trezesc" topicul , mai are cineva source codul sau ceva instrucțiuni cum as putea integra sopcastax în vb.net cei drept nici în 2014 dar nici în prezent nu se găsește nimic ,fiind într-o alta tara doresc sa creez o aplicație tv fără reclame stupide sau cu URL.uri vechi care nu funcționeaza. As aprecia foarte mult Mulțumesc. Edited January 4, 2017 by Niente23 Quote
djmario Posted January 9, 2017 Report Posted January 9, 2017 (edited) On 05.01.2017 at 0:18 AM, Niente23 said: Va salut cu respect observ ca după o lunga perioada de timp apar și eu sa "trezesc" topicul , mai are cineva source codul sau ceva instrucțiuni cum as putea integra sopcastax în vb.net cei drept nici în 2014 dar nici în prezent nu se găsește nimic ,fiind într-o alta tara doresc sa creez o aplicație tv fără reclame stupide sau cu URL.uri vechi care nu funcționeaza. As aprecia foarte mult Mulțumesc. Edited January 9, 2017 by djmario Quote
Kiburici Posted January 24, 2017 Report Posted January 24, 2017 Salutari, stie cineva cum sa adaug player-ul sopcast in form? Quote