mrchuckee1 Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 Chiar nu exista nicio cale de a pacali M2BOB ca sa imi tot dea trialurile alea de 5 ore ?Am incercat cu VPN, cu reset la router, cu TOR browser si tot se prind ...Daca stie cineva, va rog sa ma ajutati. Ms mult 1
IMAGINARY Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 Nu ai ce cauta cu metinache aici ma. O sa isi bata toti p#$% de tine.
xGenera1u Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 Confirm.... Iesi in pula mea afara cu metinul tau... ai doua posturi si vii la cerseala ,dai drumu in baie spalate pe ochi,futeti doua palme si mai iesi din casa...
mrchuckee1 Posted February 8, 2014 Author Report Posted February 8, 2014 Se vede ca esti un moldovean inapoiat
IMAGINARY Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 Cum ne-am batut si noi joc de tine??Nu, la fel cum mi-am bagat eu p#%@ in ma-ta. **Nu poate fi catalogat offtopic ca i-am demonstrat autorului topicului cum esti umilit aici daca vii cu metin.
.darky Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 Nu, la fel cum mi-am bagat eu p#%@ in ma-ta.De ce pula mea scrieti cenzurat?
IMAGINARY Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 De ce pula mea scrieti cenzurat?Ca sunt anumiti indivizi prin staff (nu dau nume - stiu din experienta) care mie imi dau wan/ban daca scriu p#%@ ...Am mai patit-o. De aia sunt din Jan 2014.
Stoi Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 Toti sunteti cu pula`n gura si cand vine vorba de fapte faceti baie cu chilotii pe voi.Gunoaie nerusinate.
Amad Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 Se vede ca esti un moldovean inapoiatSa`ti futem sora! Daca nu ai, iti facem On: Nu, nu ai cum.