TheOne Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Postat de spide112 pe youtube. Am vorbit cu el si din pacate programul nu e de vanzare; a fost vandut pentru un membru RST.Mi sa parut interesant de aceea am postat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elohim Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 (edited) Daca sunt multi interesat, pot crea unul identic in alt limbaj, cu aceleasi optiuni, pus aici pe forum. Nu e atat de complicat precum pare*.* Afirmatia nu are nicio legatura cu profesionalismul si munca depusa de autorul programului, doar un comentariu referitor la uluirea celui care a deschis acest thread fata de programul respectiv! Edited February 11, 2014 by Elohim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Daca sunt multi interesat, pot crea unul identic in alt limbaj, cu aceleasi optiuni, pus aici pe forum. Nu e atat de complicat precum pare*.* Afirmatia nu are nicio legatura cu profesionalismul si munca depusa de autorul programului, doar un comentariu referitor la uluirea celui care a deschis acest thread fata de programul respectiv! nici o uluire ,e doar un program si cam asta ar fi;poti face, esti liber sa faci ce vrei; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gushterul Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 Are un "flaw" lista cu serverele... Pai daca ai lista deja cu ele...Era cool, daca folosea un pop3 sa verifice macar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...