tataie33 Posted February 11, 2014 Report Posted February 11, 2014 Salut Romanian Security Team!Am nevoie de ajutorul vostru pentru a ma indruma daca ati folosit vre-o data un remote control....sa ma indrumati cu un program foarte bun si sa imi explicati pas cu pas cum se foloseste si tot ce include pentru a functiona.Eu am auzit de un asa zis Radmin m-am uitat la tutoriale la mai multe dar nu inteleg faza aia cu serverul nu imi reuseste im fine e mai complicat.Astept raspuns si rog sa imi iertati gramatica,am nevoie cat mai urgent.MULTUMESC, ANTICIPAT! Quote
sandabot Posted February 11, 2014 Report Posted February 11, 2014 https://rstforums.com/forum/79227-tut-darkcomet-rat-5-3-1-a.rst Quote
tataie33 Posted February 11, 2014 Author Report Posted February 11, 2014 Auzi eu iti multumesc mult de raspuns dar am o intrebare.Tu lai incercat merge 100% sau dau gres? Astept raspuns xD! Quote
gmail Posted February 11, 2014 Report Posted February 11, 2014 https://rstforums.com/forum/79227-tut-darkcomet-rat-5-3-1-a.rstNu te as sfatui tataie sa descarci de acolo sare av in cap cand incerci sa l descarci cred ca domnul a pus clean de prima data apoi a bagat cv la el si a facut reupload in fine te descurci tu cumva - cel mai bine descarca de pe server oficial Xtreme RAT e un tool foarte bun .. Quote
bajetzashu89 Posted February 11, 2014 Report Posted February 11, 2014 Daca ai tel cu android : GPP remote viewer - il gasesti pe torrent - Clientul (APK) il instalezi pe telefon,iti faci cont iar server-ul il faci direct din telefon,o sa iti salveze un executabil pe cardul sd - apoi cu un cablu de date il pui pe calculatorul cu pricina unde trebuie sa il instalezi !Dupa ce instalezi o sa iti apara o fereastra unde faci cont pe calc respectiv, apoi cu user si parola te contectezi de pe telefon.Il folosesc si merge bn , are viewer pe tel cu foarte multe optiuni de control.Daca vrei ceva doar pe calculator gasesti o tona de tutoriale de instalare/configurare pe YOUTUBECateva ex de remote control : teamviewer(f usor),LiteManager PRO(pt retea mai mare de calc,mai greu de config),VNC (f.usor),LogMeIn (f. usor),TrueRemote (f.usor),Radmin,etcUnele programe de mai sus le gasesti decat pe torrent,deoarece nu sunt toate free ! Quote
awnly3jhc2g Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 Teamvier este si pentru android!Desc?rcare gratuit? TeamViewer pentru WindowsWindows, Mac, Linux, Mobil (Android, iOS, Windows Phone/Windows 8) Quote