Jump to content
tataie33

Am nevoie de un REMOTE CONTROL!

Recommended Posts

Posted

Salut Romanian Security Team!Am nevoie de ajutorul vostru pentru a ma indruma daca ati folosit vre-o data un remote control....sa ma indrumati cu un program foarte bun si sa imi explicati pas cu pas cum se foloseste si tot ce include pentru a functiona.Eu am auzit de un asa zis Radmin m-am uitat la tutoriale la mai multe dar nu inteleg faza aia cu serverul nu imi reuseste im fine e mai complicat.Astept raspuns si rog sa imi iertati gramatica,am nevoie cat mai urgent.MULTUMESC, ANTICIPAT!

Posted

Daca ai tel cu android : GPP remote viewer - il gasesti pe torrent - Clientul (APK) il instalezi pe telefon,iti faci cont iar server-ul il faci direct din telefon,o sa iti salveze un executabil pe cardul sd - apoi cu un cablu de date il pui pe calculatorul cu pricina unde trebuie sa il instalezi !

Dupa ce instalezi o sa iti apara o fereastra unde faci cont pe calc respectiv, apoi cu user si parola te contectezi de pe telefon.

Il folosesc si merge bn , are viewer pe tel cu foarte multe optiuni de control.

Daca vrei ceva doar pe calculator gasesti o tona de tutoriale de instalare/configurare pe YOUTUBE

Cateva ex de remote control : teamviewer(f usor),LiteManager PRO(pt retea mai mare de calc,mai greu de config),VNC (f.usor),LogMeIn (f. usor),TrueRemote (f.usor),Radmin,etc

Unele programe de mai sus le gasesti decat pe torrent,deoarece nu sunt toate free !