Jump to content
tudor13mn13

Servicii DDOS

Recommended Posts

Posted

Salut!

Inainte de toate , vreau sa spun ca nu vreau sa fac reclama etc.

Caut pe cineva care ma poate ajuta cu popularea sau contribuirea (daca este nevoie) cu tot ce poate (scripturi / idei etc.) la un site care ofera servicii de booting (S-ar putea sa fie legal , s-ar putea sa nu fie . Eu sunt doar pe partea de coding iar un prieten de intretinerea site-ului + partea de ddos in php (nu vad nimic ilegal in a coda sau modifica un booter))

Serviciile sunt :

- Licenta Booter Windows

- Pachet Lunar (acces shell booter)

- Pachet Duo (acces shell booter 2 luni)

- Pachet Gold (acces shell booter 3 luni + licenta gratuita booter windows)

P.S : Mai puteti contribui cu shelluri pentru shell booter.

|| Booter-ul windows este de tip RAT :

-Creezi un trojan.

-Faci spread

-Vin botalaii ;))

[asta stiu ca e ilegal - eu nu am nici o vina ca x trimite virusul lui y]

NU ASTEPT COMENTARII GEN "De ce vreti sa distrugeti munca oamenilor ? De ce ..... ? "

--> Nu , nu distrugem nimic. Daca un site nu poate fi accesat pentru un timp de ordinul secundelor , sau minutelor , nu inseamna ca este distrus total.

Toate atacurile sunt inregistrate , iar daca cineva ataca site-uri importante - care pot ingreuna afacerile firmei respective , contul va fi suspendat.

Posted

Pai si tu ce mai faci? O sursa de "booter" se da cu 80-100$ pe HF, poate chiar si mai ieftin. Apoi iti procuri shell-uri sau vps-uri, si atat ai nevoie. vrei sa iti faca altul munca, si tu sa incasezi ? )