tudor13mn13 Posted February 11, 2014 Report Posted February 11, 2014 Salut!Inainte de toate , vreau sa spun ca nu vreau sa fac reclama etc. Caut pe cineva care ma poate ajuta cu popularea sau contribuirea (daca este nevoie) cu tot ce poate (scripturi / idei etc.) la un site care ofera servicii de booting (S-ar putea sa fie legal , s-ar putea sa nu fie . Eu sunt doar pe partea de coding iar un prieten de intretinerea site-ului + partea de ddos in php (nu vad nimic ilegal in a coda sau modifica un booter))Serviciile sunt :- Licenta Booter Windows- Pachet Lunar (acces shell booter)- Pachet Duo (acces shell booter 2 luni)- Pachet Gold (acces shell booter 3 luni + licenta gratuita booter windows)P.S : Mai puteti contribui cu shelluri pentru shell booter.|| Booter-ul windows este de tip RAT :-Creezi un trojan.-Faci spread-Vin botalaii [asta stiu ca e ilegal - eu nu am nici o vina ca x trimite virusul lui y]NU ASTEPT COMENTARII GEN "De ce vreti sa distrugeti munca oamenilor ? De ce ..... ? "--> Nu , nu distrugem nimic. Daca un site nu poate fi accesat pentru un timp de ordinul secundelor , sau minutelor , nu inseamna ca este distrus total.Toate atacurile sunt inregistrate , iar daca cineva ataca site-uri importante - care pot ingreuna afacerile firmei respective , contul va fi suspendat. Quote
aelius Posted February 11, 2014 Report Posted February 11, 2014 Salut, Este ilegal ce vrei sa faci. Quote
Elohim Posted February 11, 2014 Report Posted February 11, 2014 Pai si tu ce mai faci? O sursa de "booter" se da cu 80-100$ pe HF, poate chiar si mai ieftin. Apoi iti procuri shell-uri sau vps-uri, si atat ai nevoie. vrei sa iti faca altul munca, si tu sa incasezi ? ) Quote
gmail Posted February 11, 2014 Report Posted February 11, 2014 pot sa te ajut cu popularea dar vreau si eu ceva in schimb pm Quote