Guest Nemessis Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 http://hackpedia.info/viewtopic.php?p=11883#p11883Deci m-am cracanat de ras dar omul are dreptate Quote
Guest Nemessis Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Cat de jalnic sa fii sa intrebi pe fata: "UNDE PUTEM DA COPY PASTE???"? Quote
Nytro Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 pai nu prea a auzit de Visual Basic deci nu prea are de unde sa stie ... o fi dat copy/paste in notepad si nu yo fi mers ...am in lista de mess :una a descarcat in toata viata ei decat o melodie de pe netuna nu stia ce e ala C:\Program Filesunu nu stia ce e ala massuna nu a auzit de googlesi muuuulte alteleSa nu mai zic de massurile in legatura cu yahoo : se inchide , iti sterg contu , daca bagi id iti formateaza pc si mai ales au dat massuri cu presedintele yahoo Coman Vasile !!! Cat de batuti in cap sa fie . Si am primit o gramada ...Deci mie nu mi se pare nimic amuzant acolo ... sunt obisnuit ... ca sa zic asa ... Quote
Guest Nemessis Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Ai auzit vreodata intrebarea "unde gasesc desktop"? Quote
virusz Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 sau cica "mi-am luat calculator windows xp" Quote
Guest Nemessis Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Inca una misto (pe cand lucram la un provider de net):Clientul: Salut, nu imi merge internetul de 2 saptamaniEu: Aveti placa de retea activata? (se intampla destul de des sa isi dea disable la retea)Clientul: Nu stiuEu: Bun. Dati click dreapta pe "My computer" va rog iar apoi selectati "Properties"Clientul: Mersi frateeeeeeeee mergeeeeeeee. Hai ca ii dau restart acumSi a inchis telefonul.O alta clienta era nemultumita ca nu a fost anuntata cu cateva ore inainte ca va ramane fara net. Cand i-am explicat ca din cauza furtunii a cazut un plop peste fibra si a rupt-o, clienta mi-a raspuns ceva in genul "si nu puteati sa anuntati inainte?". Au urmat amenintari, ca ea domne lucreaza la OPC si ne da amenda, plus alte balarii. Cand am vazut ca incepe sa ma dracuie m-am luat de mamica ei si i-am inchis telefonul. Vine patronul si ii povestesc faza. O suna si el "ca sa rezolve situatia" si dupa vreo 5 minute de discutii aprinse il aud "mai du-te in **** mea ca poate vin peste tine si te calc in picioare". Sunt curios daca si-a pastrat abonamentul ca amenda nu am vazut Quote
nos Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Inca una misto (pe cand lucram la un provider de net):Clientul: Salut, nu imi merge internetul de 2 saptamaniEu: Aveti placa de retea activata? (se intampla destul de des sa isi dea disable la retea)Clientul: Nu stiuEu: Bun. Dati click dreapta pe "My computer" va rog iar apoi selectati "Properties"Clientul: Mersi frateeeeeeeee mergeeeeeeee. Hai ca ii dau restart acumSi a inchis telefonul.O alta clienta era nemultumita ca nu a fost anuntata cu cateva ore inainte ca va ramane fara net. Cand i-am explicat ca din cauza furtunii a cazut un plop peste fibra si a rupt-o, clienta mi-a raspuns ceva in genul "si nu puteati sa anuntati inainte?". Au urmat amenintari, ca ea domne lucreaza la OPC si ne da amenda, plus alte balarii. Cand am vazut ca incepe sa ma dracuie m-am luat de mamica ei si i-am inchis telefonul. Vine patronul si ii povestesc faza. O suna si el "ca sa rezolve situatia" si dupa vreo 5 minute de discutii aprinse il aud "mai du-te in **** mea ca poate vin peste tine si te calc in picioare". Sunt curios daca si-a pastrat abonamentul ca amenda nu am vazut daca stai cu nemessis o zi te pisi pe tine de ras..... Quote
Renegade Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 Eu am avut un vecin care a dat remove la Office si a lasat doar shortcut-urile.Si-a luat omor de la sorasa cand a venit acasa pentru ca trebuia sa faca licenta .P.S.-Ce a crezut aia cu plopul ca vorbeste cu Nostradamus de nu ai anuntat. Quote
Guest BanKai Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 daca stai cu nemessis o zi te pisi pe tine de ras.....tu daca stai o zi cu nemessis te umpli de cacat pe bot de la atata pupincurism. Quote
nos Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 daca stai cu nemessis o zi te pisi pe tine de ras.....tu daca stai o zi cu nemessis te umpli de cacat pe bot de la atata pupincurism.stergete la gura ca esti murdar ) Quote
Zeus Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 ...din ciclul Sfaturi la precini......se discuta despre instalarea crackului la Office 2007......Office-ul fiind luat de aici: ( http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=662593&highlight=)...acolo sunt prezentati si pasii ce trebuie facuti...asa ca sa stiti despre ce ii vb...am modificat numele omului cu precinu sa ramana anonim "omu" in cauza... nu obisnuiesc sa fac publicitate cu asa ceva...dar...cand ii chiar in halul asta...precinu: deci ma viruss, ai vazut fereastra aia neagra cea cu system 32 in care trebuie pus dll-ulprecinu: na cand am pus dllul acolo mie nu mi-a aparut fereastra de inlocuire a fisierului ci s-a inchis direct fereastra neagraprecinu: ca de atunci mii s-a parut ciudatvirusss: nu am vazut fereastra neagravirusss: in system32precinu: daca te uiti pe link este acolo o fereastra neagra a system 32 care se deschide singura cand bagi crackulvirusss: acolo ma uit si nu vad fereastra aiaprecinu: dupa ce bagi al 2-lea dllvirusss: nu vadprecinu: al 2-lea crack scuzevirusss: da ma ma uit la toata pagina aia cum se face crackul si nu vad nici o fereastra neagraprecinu: virusss: vad unde se pune dll ala in system32..dar nu ii nici o fereastra neagra(care presupun ca ii un command prompt...precinu: vezi unde scrie "now use second crack"?BUZZ!!!You have received 1 file from precinu.poza cu fereastra neagraOpen (Alt+Shift+O)virusss: nu vad nimic pe poza...virusss: nu ai facut binevirusss: virusss: la mine nu se vede imaginea aia de zici tuprecinu: offfprecinu: ma vezi unde scrie now use the second crack?virusss: daaaaaaaaaaaaaaprecinu: na.. dedesubtvirusss: asta vad io dedesubtYou have sent 1 photo to precinu.2.JPGprecinu: intre mai este cevaprecinu: cum salvez ma imaginea cu snipy?virusss: imi dau seama ca mai este ceva dar la mine nu apareprecinu: cum salvez ma imaginea cu snipy?virusss: click pe snippyprecinu: ca o taie imaginea dar nu ramane nimikvirusss: shift si cu mouse selectezivirusss: pui in paint si gataprecinu: aaaavirusss: salveazo jpgprecinu: se selecteaza dar nu ramane nimikvirusss: sam bag pwla ca nici un print screen nu sti sa facivirusss: apasa tasta print screenprecinu: virusss: si da PASTE in PAINTprecinu: unde sa dau print screen?virusss: oai de pwla mea...virusss: pe imaginea unde vrei sa mio aretzivirusss: intri pe pagina apesi tasta print Screenvirusss: si dai paste in paintprecinu: asaa ma nu intelegeam ce ziciYou have received 1 file from precinu.4pd0379.pngOpen (Alt+Shift+O)virusss: pai na si mi se pare corectprecinu: deci nu aiic trebuia sa pun fisierul dll?virusss: pai fisierul ala dll se pune manual cum arata in imaginea urmatoare care o vad si euprecinu: si il bag in imaginea neagra sau in windows?virusss: pai cum dreaq sa il bagi in imaginea neagra( ce suspect suna)..???virusss: il pui manual in windows..precinu: precinu: pai l-am bagat.... azi dupa ce a expirat , ca dupa ce l-am instalat eu l-am bagat in imaginea neagravirusss: ma intreb oare cat de dus trebuie sa fie cineva ca sa puna ceva in "imaginea neagra" ...adika DDDDDDDDDDDOOOOOOOOOOOOOOOOSprecinu: aaaaaaaaa...... eu!!!!!!!! virusss: faptul ca scrie acolo sus pe bara C:\windows\system32\cmd.exe inseamna ca acolo ii calea DOS-ULUIvirusss: adik calea la Command Prompt care se mai reprezinta si prin cmd.exeprecinu: si atunci de ce se mai deschideprecinu: eu am crezut ca s-a deschis fereastra ca sa bag fisierul acolovirusss: pai se deschide ca sa instaleze la ce ai dat tu clickprecinu: am intelesprecinu: deci reinstalez totulvirusss: acolo scrie clar ca dai click pe install care ii un .bat fisiervirusss: si se instaleaza ceva prin CMD si nu prin Next Next Next asa cum esti tu obisnuitvirusss: ca omu nu so mai chinuit sa faca o interfatza grafica sa dea lumea next next next ca so gandit ca nu exista oameni ce vor sa puna ceva in DOSSSS precinu: precinu: i'm differentprecinu: nu sunt ca toti oameniivirusss: yes I know...virusss: deci fa cracul de la inceput sau toata instalarea...virusss: Quote