toofast Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 Salut,Am deschis recent un site. Este un catalog al firmelor si serviciilor din Romania. Este util atunci cand ai nevoie de adresa unei firme, numar de telefon, orar si mai mult, parerea celorlalti utilizatori despre acel prestator de servicii. Momentan, nu am nicio firma inregistrata pentru ca abia astazi l-am lansat.Voi adauga personal un numar de firme, urmand ca ulterior, daca vor dori, proprietarii vor putea sa-si administreze singuri pagina completand o cerere de administrare.Am nevoie de ajutorul vostru pentru promovarea acestui site, va veti convinge si voi singuri ca merita acest lucru!Apelez la persoanele care lucreaza la ziare online sau detin un blog sa-mi publice un articol despre site. Va pun la dispozitie materialele, chiar si tot articolul daca este necesar. Va multumesc anticipat celor care ma vor ajuta!Cu stima. Quote
Silviu Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 Posteaza link-ul aici sa vada tot ochiu despre ce e vorba. Quote
Rubaka Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 Trimite-mi un mail cu articolul la office@husi.info! Quote
toofast Posted February 16, 2014 Author Report Posted February 16, 2014 Trimite-mi un mail cu articolul la office@husi.info!Multumesc mult, inca mai lucrez la articol, daca este nevoie mai scoti sau adaugi tu ca sa sune mai bine. Pana maine cel tarziu va fi trimis! Quote
Rubaka Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 Ok, astept mail cu articolul. Sa pui si niste link-uri pentru SEO. Quote
toofast Posted February 17, 2014 Author Report Posted February 17, 2014 Mai sunt si alte persoane care ma pot ajuta? Quote