truetruedude Posted February 19, 2014 Report Posted February 19, 2014 e cineva care ma poate invata cum pot sa hack-uiesc REMOTES?platesc pt asta(nu-mi ziceti de dubrute, ca e o mizerie) Quote
Elohim Posted February 19, 2014 Report Posted February 19, 2014 DUBrute nu este nicidecum o mizerie, este chiar eficient daca este folosit corespunzator. Persoanele respective care te vor apela sa te invete cum sa il folosesti, pe bani, probabil sunt la acelasi nivel ca al tau.Cel mai indicat este sa incerci sa iti dai seama unde si cum gresesti.Cum iti procuri ip-urile ? Ce userlist si password list folosesti ? Cate threaduri ? Ce banda ai pe pc-ul unde il rulezi? Quote
sandabot Posted February 19, 2014 Report Posted February 19, 2014 La ce te referi prin REMOTES ?Daca vrei sa dai brute la RDP-uri foloseste DUBrute (am folosit si altele insa el e cel mai bun) Quote
Active Members Fi8sVrs Posted February 19, 2014 Active Members Report Posted February 19, 2014 hydra 7 are protocol 3389 Quote
truetruedude Posted February 19, 2014 Author Report Posted February 19, 2014 DUBrute nu este nicidecum o mizerie, este chiar eficient daca este folosit corespunzator. Persoanele respective care te vor apela sa te invete cum sa il folosesti, pe bani, probabil sunt la acelasi nivel ca al tau.Cel mai indicat este sa incerci sa iti dai seama unde si cum gresesti.Cum iti procuri ip-urile ? Ce userlist si password list folosesti ? Cate threaduri ? Ce banda ai pe pc-ul unde il rulezi?Acum cateva zile am luat dubrutecalc pe care l-am folosit este un intel core 2 duo, 8GB RAMlatime banda 100Mbsuser si pass de pe net...o lista mare200 threads la dubruteam folosit npam pt scanare ip`uri cu port deschise 3389am lasat calcul zile intregi si gasea 2-3 GOOD, insa in fisierul good.txt, era ceva scris in chineza...nicidecum serverece sa fie oare? Quote