IMAGINARY Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 (edited) IP Tool v3 by IMAGINARYFeatures :Website IP grabber - Grab the IP of the desired website.My IP - Get your own IPStatus checker Website status checker - Check if a website is down or notIP status checker - Check if an IP is down or not on a certain portPort scanner - Scan a port range from an IP + Log featureIP Tracker - Track information about a certain IP + Log featureIRC bot controller - Minimalist IRC clientVT Scan : https://www.virustotal.com/ro/file/f58ba416382ab1a0f35eb99dcbdd137acf9958a27cd881529c883e69551a1318/analysis/1393244363/Download : http://imaginary666.eu/repository/IP%20Tool%20v3%20by%20IMAGINARY.zipTested and working on Windows 7 and XP !Credits : http://imaginary666.eu/viewtopic.php?f=2&t=2LE: Am uitat sa mentionez faptul ca astept pareri, si daca gasiti buguri sa postati reply. Multumesc. Edited February 24, 2014 by IMAGINARY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMAGINARY Posted February 24, 2014 Author Report Share Posted February 24, 2014 (edited) Bug sesizat de Viral-One : Se pare ca unora le afiseaza IPv6. O sa caut o solutie.LE: Se pare ca afiseaza cum trebuie, am investigat cu Viral-One. Edited February 24, 2014 by IMAGINARY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMAGINARY Posted February 24, 2014 Author Report Share Posted February 24, 2014 Nu o lua cu rautate dar,Mai exact ce-ai facut tu? Din cate vad, parsezi rezultatele web (folosesti chilkat), mai apar si caractere ciudate prin rezultate si nu e pus la punct programul!Eu zic sa faci verificare la fiecare textbox daca e gol sa-i apara un msgbox si sa se opreasca procesul (pe care il executa, nu aplicatia).Ce am facut eu? Pai eu am facut 80% din codul sursa, restul 20% fiind cod modificat de mine, dar luat ca sursa de inspiratie de pe net.Vino cu exemple concrete de buguri, printuri, si versiunea de Windows pe care ai incercat, nu ca X si Y. Multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 cred ca esti 666BLODAS666 , chiar daca vad ca ti-au dat -o +b (IRC ) ai facut un IP tool, ti-a apreciat lumea programelul, ai facut si un v2 , acum un v3; e penal pentru ca nu face nimic chiar asa de avansat. ajunge, treci la alt nivel. spre ex incearca sa faci un crawl eficient pe google search, pana mea, fii inventiv ; incearca ceva mai sofisticat.Folosesti ChilkatDotNet4 cu ChilkatCrack pentru ChilkatDotNet2, asta o stiu pentru ca crack-ul este facut de mine, si nici nu stiu daca merge crackul pe .NET 4.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
666BLODAS666 Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 cred ca esti 666BLODAS666 , chiar daca vad ca ti-au dat -o +b (IRC ) ai facut un IP tool, ti-a apreciat lumea programelul, ai facut si un v2 , acum un v3; e penal pentru ca nu face nimic chiar asa de avansat. ajunge, treci la alt nivel. spre ex incearca sa faci un crawl eficient pe google search, pana mea, fii inventiv ; incearca ceva mai sofisticat.Folosesti ChilkatDotNet4 cu ChilkatCrack pentru ChilkatDotNet2, asta o stiu pentru ca crack-ul este facut de mine, si nici nu stiu daca merge crackul pe .NET 4.0Pai i-am adaugat optiunea de a creea loguri si clientul ala de IRC... O sa incerc si altceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...