lecrazyjimmy Posted February 26, 2014 Report Posted February 26, 2014 Salutare detin o tableta cu android 4.2.2... folosind un cablu otg reusesc sa ma conectez la net, intrebarea mea este urmatoarea Exista vreo aplicatie care prin intermediul modemului sa pot suna sau sa trimit mesaj ..?(am vazut ca installerul pentru os are optiune de a trimite mesaje desii n-am incercat niciodata.)PS. Scuzati-mi numarul de posturi si multumesc pentru raspuns. Quote
em Posted February 26, 2014 Report Posted February 26, 2014 Mie nu mi-a mers niciodata cu acel SIM din USB device. Cu cel pe care mi l-au dat pentru telefon a mers. Quote
Silviu Posted February 26, 2014 Report Posted February 26, 2014 Si eu sunt interesat, ce aplicatie ai folosit @em? Eu am o balarie de e-boda x200 care suporta modemuri, dar nu zice nimic de sms. Quote
scorpio2k2 Posted February 26, 2014 Report Posted February 26, 2014 cartelele digi din modem nu au optiunea de a trimite mesaj sau a apela. Nu va mai chinuiti ca nu sunt configurate numerele pt as aceva. Merg doar pe net cu APN interner si numele access pointului internet. Quote
Jimmy20 Posted February 26, 2014 Report Posted February 26, 2014 Are drepate @scorpio2k2. Am intrebat si eu la sediu daca se poate sa trimit mesaje sau sa apelez.... Doar pentru net. Quote