toofast Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 Salutare,Va prezint cel mai complex si eficient sistem de promovare a firmelor, site-urilor si serviciilor.Daca aveti o firma sau un site, va invit sa le inscrieti gratuit in catalogul nostru!Catalog firme din Romania - InfoUrban.roMultumesc lui Rubaka care m-a ajutat cu un advertorial gratuit pe un site PR5. Quote
Rubaka Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 Cu mare placere. Mult succes in continuare! Quote
Jannes Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 Arata bine siteul,da un semn daca te intereseaza o lista de date de contact cu firme din Iasi Quote
toofast Posted March 10, 2014 Author Report Posted March 10, 2014 From: "><script>alert(0)</script> <asdsafsasfsafa@yahoo.com>Subject: "><script>alert(0)</script>Message Body:"><script>alert(0)</script>Observ ca va faceti de cap, ma faceti sa regret ca am postat site-ul aici. Quote
GarryOne Posted March 10, 2014 Report Posted March 10, 2014 Observ ca va faceti de cap, ma faceti sa regret ca am postat site-ul aici.Poate baietii vor sa te ajute, raportandu-ti, gratis, vulnerabilitatile gasite. Quote
toofast Posted March 10, 2014 Author Report Posted March 10, 2014 Poate baietii vor sa te ajute, raportandu-ti, gratis, vulnerabilitatile gasite.Atunci o sa incerc sa gandesc pozitiv. Quote
toofast Posted June 9, 2014 Author Report Posted June 9, 2014 Scuze de UP, dar am ceva de transmis celor interesati.NOU: Oferim servicii de promovare si optimizare site la preturi fara concurenta! Vizitati pagina de tarife pentru mai multe detalii! Quote