Kalashnikov. Posted March 10, 2014 Report Posted March 10, 2014 Motivul acestei sedinte este pentru a indruma noul colectiv si pentru a preveni unele situatii pe care nici o persoana nu si le-ar dori.Prea multi tineri sfarsesc in puscarie pentru ca nu au fost indrumati sau au fost influentati de catre altii.Multi tineri nu realizeaza faptul ca savarsesc anumite infractionalitati informatice, si abuza de cunostintele lor pentru a provoca daune, din teribilism sau fiind influentati.PM pentru cei care vor sa vina, vom dezbate lucruri interesante (o sa va las eu pm inapoi cu serverul unde se va tine conferinta).Data: Miercuri 12.03.2014 ora 20:00 (Bucharest GMT+2)Noi am fost ajutati si indrumati la randul nostru, acum a venit vremea noastra sa ajutam si sa indrumam tinerii pasionati de infosec.
Nicotin Posted March 10, 2014 Report Posted March 10, 2014 Tu ai fost indrumat si ajutat la tepe si minciuni:))) cineva ar trebui sa iti verifice vechiu cont de aici mai pe scurt. MARSH TEPARE
Kalashnikov. Posted March 10, 2014 Author Report Posted March 10, 2014 Tu ai fost indrumat si ajutat la tepe si minciuni:))) cineva ar trebui sa iti verifice vechiu cont de aici mai pe scurt. MARSH TEPAREimi cer scuze domnule, dar nu am avut nici o tandenta cu tine, te rog sa argumentezi ce spui in alt post.
Kalashnikov. Posted March 10, 2014 Author Report Posted March 10, 2014 (edited) Nu ati vrea voi sa va faceti ca ploua cand va uitati la acest thread ? Edited March 10, 2014 by Kalashnikov.
sicilianul Posted March 10, 2014 Report Posted March 10, 2014 Serios acum, nu sunt rautacios deloc, dar nu crezi ca te-ai gasit tu mare "bancher" sa indrumi pe micii teribilisti ?Cine e cu capul pe umeri, va sti ce sa urmeze si ce nu. Cine se baga in cacat, clar e in ceata si nu ii ajunge.
Kalashnikov. Posted March 10, 2014 Author Report Posted March 10, 2014 Serios acum, nu sunt rautacios deloc, dar nu crezi ca te-ai gasit tu mare "bancher" sa indrumi pe micii teribilisti ?Cine e cu capul pe umeri, va sti ce sa urmeze si ce nu. Cine se baga in cacat, clar e in ceata si nu ii ajunge.se vor discuta mai multe aspecte
Kalashnikov. Posted March 10, 2014 Author Report Posted March 10, 2014 (edited) Sedinta unde o sa se tina? In debara?Vreau sa stiu.PM pentru cei care vor sa vina, vom dezbate lucruri interesante (o sa va las eu pm inapoi cu serverul unde se va tine conferinta).Cer warn-uri la cei care nu isi vad de treaba. Edited March 10, 2014 by Kalashnikov.
alezu2000 Posted March 10, 2014 Report Posted March 10, 2014 ce server? conferinta va fi pe teamspeak cv?
Kalashnikov. Posted March 10, 2014 Author Report Posted March 10, 2014 ce server? conferinta va fi pe teamspeak cv?O sa vedeti la momentul oportun.
p3tru Posted March 10, 2014 Report Posted March 10, 2014 ATENTIE CATRE TOTI MEMBRI T***-**M ! NU VA PREZENTATI LA NICI UN FEL DE CONFERINTA ACEASTA CONFERINTA ARE SCOPURI ASCUNSE VA ROG PENTRU SECURITATEA VOASTRA SA NU VA PREZENTATI!!"scopuri ascunse" , abis si bagamias ... iara va-ti trezit peste noapte si voi ?!Sunt satul pana peste cap de copilariile voastre, de conferinta voastra, de ajutorul si sprijinul oferit... cred ca fix de asta numai poti tu, de cei care se duc pe copca, vrei sa ajuti pe cineva nou?Poftim, dai acest link https://rstforums.com/forum/16359-sfaturi-de-om-batran-pentru-ai-nostri-hackeri-tineri.rst sa-l citeasca cap coada, ulterior un sut in fund si cam asta e...
Kalashnikov. Posted March 10, 2014 Author Report Posted March 10, 2014 daca nu iti convine eviti acest post, simplu ca buna ziua.// cer tc.