cosminkent Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 Acum vre-o 20 de minute acest numar 0762507662 ma sunat sa-mi spuna ca nu stiu ce parteneriat intre Cosmote si Antena 1 e si la o extragere numarul meu a fost printre primii 10 si ca am castigat 10000 euro Din pacate "operatorul" ma prins cu bateria pe "rosu" si nu a apucat decat sa imi zica sa-i dau un cont de banca sa-mi livreze banii si apoi sa inchis. Cred ca urma partea in care trebuia sa pun eu ceva inainte sa-mi trimita ei banii. Am incercat sa sun la acel numar dar intra "serviciul clienti" 1234 Omu are redirect la apeluri primite catre 1234. Nici nu ma chinui cu sunatul pe la Cosmote sau pe la Politie....nu rezolv nimic. Am postat pentru a fi informati si sa stiti de acest lucru. O zi buna!Edit: Un mare + pentru Italia si alte tari unde cartelele se cumpara pe baza de buletin,pasaport,etc Quote
yo20063 Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 (edited) Poti totusi sa-i trimiti un SMS sa il sperii. Sms-urile nu se directioneaza...//edit Fa si spoof la id si scrie Politia Romana, sau ceva de genu' Edited March 13, 2014 by yo20063 Quote
Gotyc Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 suna la cosmote si intreaba de situatie.. Quote
Moderators Dragos Posted March 13, 2014 Moderators Report Posted March 13, 2014 Iti recomand si eu sa suni la Cosmote si sa le spui situatia. Quote
dark-angel Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 Acum vre-o 20 de minute acest numar 0762507662 ma sunat sa-mi spuna ca nu stiu ce parteneriat intre Cosmote si Antena 1 e si la o extragere numarul meu a fost printre primii 10 si ca am castigat 10000 euro Din pacate "operatorul" ma prins cu bateria pe "rosu" si nu a apucat decat sa imi zica sa-i dau un cont de banca sa-mi livreze banii si apoi sa inchis. Cred ca urma partea in care trebuia sa pun eu ceva inainte sa-mi trimita ei banii. Am incercat sa sun la acel numar dar intra "serviciul clienti" 1234 Omu are redirect la apeluri primite catre 1234. Nici nu ma chinui cu sunatul pe la Cosmote sau pe la Politie....nu rezolv nimic. Am postat pentru a fi informati si sa stiti de acest lucru. O zi buna!Edit: Un mare + pentru Italia si alte tari unde cartelele se cumpara pe baza de buletin,pasaport,etcMhn, e naspa ca poti sa ai doar 5 cartele (in italia), maxim.Naspa pentru ca sunt si d'astia care n-au ce face si in loc sa munceasca se pun pe furat. Quote
Nicotin Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 Daca suna la cosmote si se adevereste le inchide numarul de telefon parca Quote
FarSe Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 Pana cand se "adevereste" aia is cumpara alte 10 cartele,din banii furati, de la babe toante. Quote
cosminkent Posted March 13, 2014 Author Report Posted March 13, 2014 Iti recomand si eu sa suni la Cosmote si sa le spui situatia.Si cu ce ma incanta? Vorba lu FarSe pana se misca aia de la cosmote , astia m-ai cumpara 10 cartele. Iar la politie.......no way Quote