Jump to content
BLKoldSUN

Nevoie de cineva priceput

Recommended Posts

Salut!

Oameni buni, ma confrunt si eu cu o problema. Stiu ca e problema mea, insa cer ajutorul unora care au materiale si care nu au ce face.

Eu am in grija un radio si cateva site-uri web toate duc la un server irc, si in domeniul asta sunt tot felul de concurenti cu alte radiouri si alte servere. Problema este ca eu nu am nimic cu nimeni si nu ma intereseaza ce fac ei, insa sunt atat de idioti oamenii astia incat imi floodeaza atat serverul de radio de-mi pica externul toata ziua, dar si serverul irc. Serverul nu pica deoarece am nimerit sa stau pe un server nemtesc si foarte stabil (inainte eram cu dedicat si tot picam) dar sincer ma deranjeaza asemenea oameni.

Fac un apel la cei care se pricep iar daca exista cineva care poate da flood la acest ip as fi recunoscator. Sunt satul de jegosii astia care se cred mari hackeri in ale floodului si prea plini de ei.

Primul IP: 89.45.193.88 - serverul irc

Pot face in schimb pagini web interactive de prezentare (vezi chetuieste.org - neterminat)

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

In primul rand , ne jignesti sa crezi ca poti venii aici si sa ne ceri sa facem flood pentru tine , nu stiu ce crezi tu ca este RST , dar iti spun eu RST inseamna o comunitate de oamenii cerebrali cu bun simt si RESPECT, exista o singura solutie pentru problema ta , muta serverul de radio pe un alt server cu protectie ddos ( la fel cum ai si serverul de IRC ) sau filtreazal , si ai scapat de problema.

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

@Nicotin in primul rand hai sa nu ne luam la harta sau sa sarim cu pieptul inainte (limbajul calm). In al doilea rand, am stat si pe serverele voxility ce avea in stats protectie Ddos pana la 500Gb si am picat destul de mult. Am incercat mai multe variante decat ti-ai inchipui, iar acum nu mai am solutii. De aveam o solutie buna nu cred ca mai apelam la asa ceva.

In al treilea rand, nu am nevoie de parerea ta! (si te rog sa nu mai postezi in acest topic). Daca nu ai posibilitatea de a ajuta, stai la locul tau ca nu stau acum sa ma cert cu tine, am probleme mai complicate de rezolvat.

Link to comment
Share on other sites

Protectia aia de 500gbps oferita de Voxility nu exista per utilizator final. Solutie: propune, pe forum, un topic in care ceri ajutor, contra cost, la problema ta, discuta cu unul sau mai multi specialisti axati pe aceasta nisa(aelius e unul din ei). Mai exact: protectie DDOS. Iti REPET: cererea ta produce, sustine si atrage dupa sine elemente de ILEGALITATE.

Propun, pe viitor, inchiderea topicurilor de acest gen. Normal, vor fi exceptii aprobate de moderatori/admini.

Link to comment
Share on other sites

In al doilea rand, am stat si pe serverele voxility ce avea in stats protectie Ddos pana la 500Gb si am picat destul de mult. Am incercat mai multe variante decat ti-ai inchipui, iar acum nu mai am solutii. De aveam o solutie buna nu cred ca mai apelam la asa ceva.

Chiar tu ai spus ca nu tinea. Te-am intrebat ce si cum pentru a incerca sa-ti dau o solutie cat de cat fiabila la un pret ok. Sunt absolut sigur ca nu aveai peste 500 Gbps la atacuri si ca ai platit o suma destul de considerabila pentru protectie.

Sa fie de inteles pentru toata lumea: Nu exista protectie DDoS.

Sunt echipamente specializate sau tehnici de mitigare ale atacurilor. Mai exact, tot ce se face la un atac DDoS este sa inlaturi o mare parte din efectele sale.

Ne poti da mai multe detalii despre ce fel de atac este ? (syn, syn spoofed, udp, udp spoofed, http flood, botnet cu http, ntp).

De asemenea, ce aplicatii vrei sa protejezi. Ma intereseaza asta pentru ca este necesar sa stiu daca ai nevoie de altceva in afara de TCP.

Chestia cu mi-a dat flood si singura solutie e sa-i dau si eu nu aduce niciun rezultat. Mai bine cauti sa-l prinzi si sa-l calci putin pe cap.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...