sleed Posted March 28, 2014 Report Posted March 28, 2014 (edited) Buna. Am un prieten care are ceva echipament, face parte din Federatia Romana de Radioamatori. Are un scanner AOR AR8600-MK2 , un IC-R75 HF , o statie pentru radio amatori, RS BA-1, antena multi band si etc.. Pe mine m-ar interesa tot asa ceva, doar pentru receptie, pentru scanare si receptie sa fiu mai clar, cu raza lunga de bataie.Ce aparatura imi recomandati?.. Si mai am o intrebare.. La un scanner, pot sa conectez o antena satelit de la Digi si sa o modific dupa bunul plac,sa fac alt bobinaj,sa pun alte condensatoare pentru putere,tranzistori,etc.., sa caut posturi de inalta frecventa ale aviatiei de exemplu?.. Va multumesc.//Edit, ca sa nu mai fac alt post: Pentru ca e mai tot timpul plecat, lucreaza pe dincolo si doar la vara venea in tara..Si credeam ca stiti voi ceva ... Edited March 28, 2014 by sleed Quote
Silviu Posted March 28, 2014 Report Posted March 28, 2014 Scuz?-m?, dar odat? ce prietenul t?u st? bine în domeniu, de ce naiba nu îl întrebi chiar pe el? Quote