tudor13mn13 Posted March 29, 2014 Report Posted March 29, 2014 (edited) Salut RST!Ma gandesc sa fac un Socks Scanner , ca stiu ca este destul de cautat , si sa il vand..Se merita? Timpul nu este o problema , in maxim 2-3 zile il fac.Daca se merita , si sunteti interesati , caut testeri pentru buguri.(nu platesc dar puteti sa il pastrati)//edit: Daca vreti sa ma ajutati cu tool-ul impartim $$ . Edited March 29, 2014 by tudor13mn13 Quote
Rubaka Posted March 29, 2014 Report Posted March 29, 2014 As fi si eu interesat de asa ceva. Sa vad cum stau cu timpul si te-as putea ajuta. Quote
daatdraqq Posted March 30, 2014 Report Posted March 30, 2014 Ce ar avea diferit fata de cele existente ? Il pot testa si eu daca il faci , sunt curios ce ar avea in plus fata de ce am testat pana acum . Quote
nSnoopy Posted March 31, 2014 Report Posted March 31, 2014 Pierdere de timp, daca vrei sa faci fa altceva mai folositor.Sunt destule socks scannere free care sunt destul de bune. Quote
tudor13mn13 Posted March 31, 2014 Author Report Posted March 31, 2014 Pierdere de timp, daca vrei sa faci fa altceva mai folositor.Sunt destule socks scannere free care sunt destul de bune.Ce altceva ? M-am gandit sa fac un scanner de cpanele .. dar intampin probleme la ssl .. Quote
sebywarlord Posted March 31, 2014 Report Posted March 31, 2014 Ce altceva ? M-am gandit sa fac un scanner de cpanele .. dar intampin probleme la ssl ..Daca vrei sa-l vinzi,nu te chinuii sa faci de cPanel,sunt cateva deja si e plin netul de ele daca stii unde sa cauti.Sunt semi-publice sa zic asa. cine vrea unul cauta 30-60 minute is il gaseste. Quote
wtf Posted March 31, 2014 Report Posted March 31, 2014 Salut RST!Ma gandesc sa fac un Socks Scanner , ca stiu ca este destul de cautat , si sa il vand..Se merita? Timpul nu este o problema , in maxim 2-3 zile il fac.Daca se merita , si sunteti interesati , caut testeri pentru buguri.(nu platesc dar puteti sa il pastrati)//edit: Daca vreti sa ma ajutati cu tool-ul impartim $$ .Suntem cativa pe forum care cautam socksuri, deci ne-ar prinde bine.Pierdere de timp, daca vrei sa faci fa altceva mai folositor.Sunt destule socks scannere free care sunt destul de bune.Indica-mi te rog un link doua, sunt interesat. Quote
nSnoopy Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 Proxyhunter(TUT - Proxy Hunter - ProxyFire - The Best Proxy Software and Forum)Socksproxy scanner(Socks Proxy Scanner (Free)) Quote