albertynos Posted April 15, 2014 Report Posted April 15, 2014 Salut,Sa spunem ca in locatia x unde ma aflu se gasesc peste 60 de retele wifi....nu am la indemana decat telefoanele....amundoua pe android...Si acum intrebarea idioata...Poate exista vreun soft , bruteforce ceva sa aflu pass la 1-2 retele?Vorbim strict de android aici...Multam'. Quote
z4rk Posted April 15, 2014 Report Posted April 15, 2014 Aveam pe fostul telefon ceva. Parca dSploit si Wi.cap . Quote
fusername Posted April 15, 2014 Report Posted April 15, 2014 dSploit il folosesti dupa ce ai intrat in retea.Pentru android lucreaza baietii la aircrack-ng aici [APP][2.3+] AircrackGUI 1.2 / for bcm4329 and bcm4330 chipsets - xda-developers dar nu ai nicio garantie ca o sa-ti reuseasca. Quote
ovidelu47 Posted April 23, 2014 Report Posted April 23, 2014 As avea si eu nevoie la scoala, am un sony xperia cu android 4.2 oare merge sa fac crack la parola? Quote
SirGod Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 As avea si eu nevoie la scoala, am un sony xperia cu android 4.2 oare merge sa fac crack la parola?Daca l-ai rootat:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zpwebsites.linuxonandroidCu asta poti sa iti alegi distributii de GNU/Linux (stripped-down, bineinteles) printre care si Backtrack, Kali etc. Incearca, desi ma indoiesc ca functioneaza suita aircrack (originala) de pe telefon. Quote
ovidelu47 Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 O sa incerc maine sa vedem ce face,daca intre timp mai gaseste careva ceva sa posteze aici.Daca l-ai rootat:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zpwebsites.linuxonandroidCu asta poti sa iti alegi distributii de GNU/Linux (stripped-down, bineinteles) printre care si Backtrack, Kali etc. Incearca, desi ma indoiesc ca functioneaza suita aircrack (originala) de pe telefon. Quote
gauloises Posted April 25, 2014 Report Posted April 25, 2014 reaver+bcmon.problema e ca nu au updatat bcmonul si nu stie placi wifi de la telefoane mai noi....la samsung s2 functioneaza bine programelulSent from my SM-N9005 using Tapatalk Quote
stroici Posted April 26, 2014 Report Posted April 26, 2014 Ok, am rausit sa-mi pun un Kali pe android numa' ca am o buba. Trebuie conectat la el cu VNC viewer ... Nu vi se pare un pic peste mana? Adica arata ca dracu' si in plus abia daca il poti controla. Quote
SirGod Posted April 26, 2014 Report Posted April 26, 2014 Ok, am rausit sa-mi pun un Kali pe android numa' ca am o buba. Trebuie conectat la el cu VNC viewer ... Nu vi se pare un pic peste mana? Adica arata ca dracu' si in plus abia daca il poti controla.Daca iti trebuie interfata vizuala, asta e singura solutie: sa te conectezi prin intermediul unui serviciu de genul VNC. Nu inteleg la ce te-ai fi asteptat. Quote
stroici Posted April 26, 2014 Report Posted April 26, 2014 Sa te conectezi cumva nativ la el, ca sa sa miste decent. In fine, nu mor neaparat dupa GUI, o sa vad daca nu cumva suporta si ceva mod terminal, ca ala ar fi ceva mai decent imi inchipui. Quote
fusername Posted April 26, 2014 Report Posted April 26, 2014 Nu stiu daca te-a interesat, inainte sa faci astea, daca placa ta wireless suporta modul monitor si injectia de pachete.Esti sigur ca este compatibila cu aircrack de te muncesti atata? Mie mi se pare ca lucrezi orbeste la toata treaba asta si vei fi dezamagit si cu timpul pierdut. Quote
GuyFawkes Posted April 28, 2014 Report Posted April 28, 2014 (edited) Asa cum spune si fusername, dificil tare (read imposibil) dac? chipsetul pl?cii tale de retea nu suporta monitoring si injection. Afaik, trebuie sa rezolvi trei probleme: root, drivere cu suport pentru injec?ie, aircrack-ul pentru platforma (din câte inteleg Android). Iar decât s? le rezolvi pe astea, mai bine iei sh un Alfa si dai in re?elele pe care le detii în mod legal cat vrei. In alta ordine de idei, nu spui la care parte de brute force te referi: WEP cu aireplay? WPA / WPA2 cu reaver, WPA / WPA2 cu handshake si aircrack? Edited May 9, 2014 by GuyFawkes Quote