unulsingur2000 Posted April 15, 2014 Report Posted April 15, 2014 Salut ....stie cineva de unde as putea cumpara,sau sa le fac eu niste module de emisie microunde(sa nu imi ziceti de cuptorul cu microunde ca nu ma intereseaza) gen semnalul de la telefon si puterea de emisie asemanatoare ????Va multumesc anticipat Quote
Sithalkes Posted April 21, 2014 Report Posted April 21, 2014 (edited) Nu este realizabil/fezabil ca si costuri, ai nevoie de antene parabolice, ghiduri de unda, o gramada de chestii.Un modul de emisie microunde este format dintr-o dioda gunn, montata intr-un ghid de unde.Gunn diode - Wikipedia, the free encyclopediaDeasemenea, ai nevoie de vizibilitatre directa intre device-uri, studiaza si tu propagarea undelor. Edited April 21, 2014 by Sithalkes Quote
administration Posted May 18, 2014 Report Posted May 18, 2014 Salut ....stie cineva de unde as putea cumpara,sau sa le fac eu niste module de emisie microunde(sa nu imi ziceti de cuptorul cu microunde ca nu ma intereseaza) gen semnalul de la telefon si puterea de emisie asemanatoare ????Va multumesc anticipat2.4ghz Walkie-talkie, 2.4ghz Walkie-talkie Products, 2.4ghz Walkie-talkie Suppliers and Manufacturers at Alibaba.com Quote
unulsingur2000 Posted May 27, 2014 Author Report Posted May 27, 2014 Sa rezolvat ...oricum mersi de ajutor Quote