D.Bogdan Posted April 17, 2014 Report Posted April 17, 2014 Salut RST! Acum cateva ore ma plictiseam si am zis sa fac un template pentru un site. Am inceput cu design-ul site-ului dar nu stiu cum pot sa il scriptez pentru al putea face functional. Ma poate ajuta cineva?Multumesc! Quote
Silviu Posted April 17, 2014 Report Posted April 17, 2014 Salut RST! Acum cateva ore ma plictiseam si am zis sa fac un template pentru un site. Am inceput cu design-ul site-ului dar nu stiu cum pot sa il scriptez pentru al putea face functional. Ma poate ajuta cineva?Multumesc!Nu e sculptura sa sculptezi, e programare. Cauta pe Google tutoriale HTML pentru inceput, care e un limbaj de mark-up pentru site-uri, apoi pentru programare in adevaratul sens al cuvantului cauta despre PHP. Quote
sclipici Posted April 17, 2014 Report Posted April 17, 2014 Cauta pe youtube, PSD Template to HTML. Quote
z4rk Posted April 18, 2014 Report Posted April 18, 2014 Incearca sa inveti putin HTML pentru inceput. Gasesti tutoriale video cu miile pe youtube. Quote
D.Bogdan Posted April 18, 2014 Author Report Posted April 18, 2014 Multumesc! Apreciez raspunsurile voastre:) Quote