Jump to content
P.O.C

Pentru utilizatorii Adsense banati

Recommended Posts

(no offence pentru upload)

Asta e cartea cum sa iti iei ban din nou:) Este un mixaj de probleme Adsense cu Adwords. Este buna doar partea cu cardul de credit, dar asta este pentru platile prin Adwords, care intr-adevar sunt o problema daca te-a prins cu smecherii, indiferent cat bagi in advertising (am vazut conturi suspendate ce bagau in Adwords zeci de mii de dolari pe ZI).

Daca ai un site care chiar face bani din Adsense si ti-ai luat ban pe el, poti sa schimbi tu proxy-uri si ce vrei... Trebuie sa il lasi balta, sau il cureti si il trimiti pentru review.

Anyway ca solutie: chiar daca te bagi prin proxy-uri/vpn, Google are niste updatere si se baga in sistemul de operare destul de "spyware-style" cu Chrome, cookie trackings Youtube etc, in secunda cand te-a mirosit pe contul banat sau ca ai legatura cu el, ai sanse de ban. Ca solutie, pui un vmware in care instalezi un windows fresh si care nu are legatura cu tine. Doar din acel vmware te conectezi printr-un proxy (pe care de preferat ar fi sa il cumperi, un vps oriunde ieftin), te asiguri ca nu forwardeaza, de preferat filtrezi portul de proxy de pe alte ip-uri decat al tau, pui proxyul pe alte porturi decat cele standard etc. Daca te-a prins, razi vmware, pui altul nou. Vmware-ul nu il folosesti decat pentru Googlez.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...