win Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 salut,Am nevoie de ajutorul unui programator python, pentru realizarea mai multor aplicati :prima aplicatie de care am nevoie e urmatoarea : - o funnctie python realizata prin socket care incerca sa se logheze pe un site wordpress, daca user si pass e ok return True else False. def loginwp(domain,passwd,username): if (login == ok): return true elif: retrun Falsebuget 100 usd. Quote
Silviu Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 salut,Am nevoie de ajutorul unui programator python, pentru realizarea mai multor aplicati :prima aplicatie de care am nevoie e urmatoarea : - o funnctie python realizata prin socket care incerca sa se logheze pe un site wordpress, daca user si pass e ok return True else False. def loginwp(domain,passwd,username): if (login == ok): return true elif: retrun Falsebuget 100 usd.100 pentru toate sau 100 doar pentru asta? Quote
win Posted April 24, 2014 Author Report Posted April 24, 2014 @Silviu - doar pentru asta, da sa fie facut in socket ! Quote
Silviu Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 Las?-mi pm cu datele de contact. M? uit mâine. Nu am neap?rat nevoie de bani. Quote