Ecolor Posted May 9, 2014 Report Posted May 9, 2014 Probabil ca multi stiti de asta.Nu merge cu site-uri https sau cu retele securizate (wep/wpa).DownloadDroidSheep.apkP.S.: Programul e facut pentru a testa securitatea retelelor wireless proprii, nu pentru a fura cookie-urile altor persoane. Quote
cristiano282 Posted May 9, 2014 Report Posted May 9, 2014 (edited) Am facut eu un post mai demult cu o "compilatie" de aplicatii de acest tip: aiciSi cateva completari:AppOps -> o aplicatie pentru editarea permisiunilor aplicatiilorHushSMS -> poate trimite sms-uri class 0 sau MMI Voice Message (search google for details) asta ar fi singurul lucru interesant la eaLink-uri de download pentru HusuSMS : APK-ul si Modulul pentru xposed installer fara modul nu merge class 0 sms Edited March 9, 2015 by cristiano282 Quote
Byte-ul Posted May 9, 2014 Report Posted May 9, 2014 Am facut eu un post mai demult cu o "compilatie" de aplicatii de acest tip: aiciSi cateva completari:AppOps -> o aplicatie pentru editarea permisiunilor aplicatiilorHushSMS -> poate trimite sms-uri class 0 sau MMI Voice Message (search google for details) asta ar fi singurul lucru interesant la eaun link de download de la hushsms ai? Quote
hydra20 Posted May 10, 2014 Report Posted May 10, 2014 P.S.: Programul e facut pentru a testa securitatea retelelor wireless proprii, nu pentru a fura cookie-urile altor persoane.Ar fi fost prea frumos sa mearga pentru a fura cookie-urile altor persoane. Quote