Anonymous32 Posted May 10, 2014 Report Posted May 10, 2014 Salut baieti! Vreau sa achizitionez un telefon si nu stiu care este bunicel pana in 450 lei.E bun Nokia X ? Daca mai stiti telefoane bune pana in pretul acesta va rog sa imi spuneti. Quote
smbgpla Posted May 10, 2014 Report Posted May 10, 2014 Allview P5 Quad - Full phone specificationsEu am facut recent un abonament la Cosmote si am luat telefonul asta cu ocazia asta. Recunosc ca am fost putin sceptic la inceput dar se comporta exceptional. Momentan e la o gagica cu care stau si nu am auzit-o sa se planga. Poate de faptul ca e prea mare, dar asta e un lucru bun din punctul meu de vedere. Tel are deja 4 luni si nu a avut nici o problema. E dual sim, display mare si se misca super in jocuri de genul Asphalt 7! Bateria tine 2 zile cand nu il soliciti pe WiFi si jocuri, 1 zi folosit la maxim. Sincer imi place chiar mai mult decat iPhone 4 pe care il am Bineinteles ca la design tot iPhone castiga, dar la peformanta il depaseste putin Quote
Anonymous32 Posted May 10, 2014 Author Report Posted May 10, 2014 Allview P5 Quad - Full phone specificationsEu am facut recent un abonament la Cosmote si am luat telefonul asta cu ocazia asta. Recunosc ca am fost putin sceptic la inceput dar se comporta exceptional. Momentan e la o gagica cu care stau si nu am auzit-o sa se planga. Poate de faptul ca e prea mare, dar asta e un lucru bun din punctul meu de vedere. Tel are deja 4 luni si nu a avut nici o problema. E dual sim, display mare si se misca super in jocuri de genul Asphalt 7! Bateria tine 2 zile cand nu il soliciti pe WiFi si jocuri, 1 zi folosit la maxim. Sincer imi place chiar mai mult decat iPhone 4 pe care il am Bineinteles ca la design tot iPhone castiga, dar la peformanta il depaseste putinok.. dar pentru acest telefon #Nokia X ce parere ai ? + o mica descriere dupa tine Quote
hydra20 Posted May 10, 2014 Report Posted May 10, 2014 Nokia X pare slab, mult sub nivelul altor telefoane in banii aia. Quote
Anonymous32 Posted May 10, 2014 Author Report Posted May 10, 2014 cum sa fie slab ? ca am cautat videouri cu nokia xuite si aici vad ca merg jocurile binede ce ar fi rau Quote
Anonymous32 Posted May 11, 2014 Author Report Posted May 11, 2014 Cand va aparea Nokia x+ si in Romania ? Quote
Goke Posted May 13, 2014 Report Posted May 13, 2014 1.Cand apare si in Romania - Nokia X+ ?2.Fara ca telefonul sa fie rootat nu exista alta metoda sa instalez app pe card ? (Trebuie sa mai fie ceva .... nu are cum ) Quote
MARIUSCS Posted May 13, 2014 Report Posted May 13, 2014 1.Cand apare si in Romania - Nokia X+ ?2.Fara ca telefonul sa fie rootat nu exista alta metoda sa instalez app pe card ? (Trebuie sa mai fie ceva .... nu are cum )La intrebarea numarul 2, daca ai versiunea de Android >= 4.2.2 poti sa instalezi aplicatiile pe card. Deci ai doua posibilitati, astepti un update (asta in cazul in care dispozitivul tau mai primeste unul) sau faci root, cum ai spus tu. Sincer sa fiu, eu nu as merge pe Nokia... fiecare cu preferintele lui pana la urma. Quote
Goke Posted May 14, 2014 Report Posted May 14, 2014 OK...Insa nu stie chiar nimeni cand se va lansa si in Romania Nokia X Plus ? :.( Quote
Goke Posted May 29, 2014 Report Posted May 29, 2014 Allview P5 Quad - Full phone specificationsEu am facut recent un abonament la Cosmote si...intre ala si astaTelefon Mobil Overmax Vertis Expi Black vertis expi bcine castiga ?//Sper sa nu fie spamm// Quote
rumba Posted May 30, 2014 Report Posted May 30, 2014 Discutam de telefon nou sau te-ar interesa si second hand? Pentru ca de exemplu...Nokia X cunoscut si ca Nokia Normandy, Nokia A110, Nokia X Dual SIM RM-980 generatie 2014comparat cu LG P920 generatie 2011 care se lauda cu o tehnologie "beyond dual core"tri-dual (dual-core,dual-channel,dual-memory) si carepoate fi obtinut second hand in jur de 400-450-500 ronde pe diverse site-uri de profil cu telefoane sh sau anunturi vanzari:- plus Nokiaare dual simandroid 4 jelly fata de android 2 froyo sau android 4 icecream- minus Nokianu are 3d(ecran si aparat foto) si nici camera secundara, nu poate filma hd si face poze la o rezolutie mai mica, are memorie doar 4gb fata de 8gb...Daca multisim si android conteaza exista variante (marci obscure sau replici) cu pana la 4 simuri. Bafta! Quote
Goke Posted May 30, 2014 Report Posted May 30, 2014 //Nokia x trebuie rootat pentru sd card//insa intre cele 2 specificate mai sus de mine ce zici ? Quote
HackKing Posted May 30, 2014 Report Posted May 30, 2014 ok.. dar pentru acest telefon #Nokia X ce parere ai ? + o mica descriere dupa tine cum sa fie slab ? ca am cautat videouri cu nokia xCand va aparea Nokia x+ si in Romania ?Din ce vad eu, iti place telefonul asta. Ia-l daca iti place. Quote