Jump to content
Guest

Forum subiecte generale

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutare,

In primul rand, doresc sa mentionez ca nu sunt interesat sa fac reclama sau sa am orice fel de beneficiu material/financiar pe urma acestui post. Daca staff-ul considera ca e o incalcare a regulilor, imi accept pedeapsa.

Acum, sa trecem la subiect.

Am un domeniu, neutilizat in prezent, cu extensia .ro ce contine cuvantul "forums" si inca o litera inaintea lui, destul de bine aleasa, zic eu, si care nu deranjeaza gen: gforums, tforums, fforums ... etc. Deci chiar da bine cum e pozitionata (pt numele complet, PM).

Vreau de mult sa fac un forum cu subiecte generale, din toate domeniile, de la "Salut, numele meu este X si am parul blond" pana la "Cum sa ridici obiecte cu ajutorul undelor sonore" ... deci sa cuprinda tot.

Am incercat eu sa-l "pun pe picioare", insa din lipsa timpului liber n-am reusit sa fac mare lucru.

Caut una sau mai multe persoane care doresc sa se ocupe de el.

Va puteti pune reclame AdSense/Profitshare/Adhitz ... sa-l monetizati cum doriti, cu conditia sa nu devina deranjant pentru utilizatori (aka popup, homepage change ... etc.).

Cost-urile pentru pastrarea forumului online le acopar eu in totalitate (mai exact serverul pentru ca domeniul e cumparat "pe viata"). Protectie dos/ddos/slowloris/siege ... etc.

Doresc sa deschid acest forum pentru ca imi place sa comunic cu oamenii, sa descopar minti mai luminate ca a mea, sau de ce nu, sa ajut la randul meu, atat cat pot, pe ceilalti.

EDIT: Vreau seriozitate din partea voastra, nu sa va tineti de magarii cu shell-uri si phishing. Chiar daca rst e un forum de profil, stiu ca sunt si oameni de nadejde.

Din nou, daca acest post contravine regulilor forumului, sau deranjeaza in orice fel staff-ul/utilizatorii, imi cer mii de scuze.

Cu stima,

AGSQ

Edited by AGSQ
Posted

Acum s? te întreb ?i eu ceva. De ce ar sta lumea la tine pe forum ?i nu ar sta pe Softpedia, de exemplu, care este un forum tot pe aceea?i ni?t? cu ce vrei tu s? faci?Plus c? are o vechime considerabil?.

Posted (edited)
Acum s? te întreb ?i eu ceva. De ce ar sta lumea la tine pe forum ?i nu ar sta pe Softpedia, de exemplu, care este un forum tot pe aceea?i ni?t? cu ce vrei tu s? faci?Plus c? are o vechime considerabil?.

Salut Silviu,

Pe mine cel putin, nu ma intereseaza concurenta. Mi se pare prosteasca.

Eu doar imi doresc un loc, unde putem comunica toti. As simple as that.

Acum, ca sa raspund totusi si la intrebarea ta:

Un forum e un forum. Nu au multe lucruri "in plus". Multi utilizatori (poate chiar majoritatea) nu dau doi bani pe amagiri fara rost gen "Primesti XXX puncte daca vii pe forumul meu" samd.

Insa poate multi utilizatori se vor simti mai bine, mai in largul lor pe acest forum decat pe Softpedia (ca sa folosim tot exemplul dat de tine). Ca si la local-uri, SPA, magazine ... etc. Ai locuri unde iti place sa-ti petreci timpul si locuri pe care le vizitezi, doar de nevoie, pt ca-ti este sete si intri sa-ti cumperi o doza de bere in treacat.

Nu sunt un user-hunter, nu ma intereseaza daca am 1.000-1.000.000 de utilizatori, atat timp cat ei se simt bine pe site si eu alaturi de ei.

Edited by AGSQ
Posted

Pentru c? suntem în domeniu, concuren?a conteaz? cel mai mult, pentru c? e vorba de un site cu target pe cuvinte cheie ?i ajungem la seo, iar tu nu te po?i bate serios cu nimeni pe chestia asta f?r? câteva mii de euro, ajungând la concluzia c? nici cei r?t?ci?i nu vor ajunge pe forumul t?u, mai ales dac? nu ai subiecte unice. În al doilea rând, de când cu expansiunea Facebook-ului, forumurile nu mai sunt active ca ?i mijloc de comunicare, pentru c? e mult mai simplu s? discu?i acolo, pe un grup, de exemplu. (nu m? pasioneaz? Facebook-ul ?i am cont doar pentru facultate).

În concluzie, dac? ce vrei s? faci tu e doar un feti?, te sf?tuiesc s? încerci s? investe?ti timpul în idei cât de cât unice, pentru c? forumuri exist? cu duiumul ?i majoritatea sunt în moarte clinic?. Baft?!

Posted
Pentru c? suntem în domeniu, concuren?a conteaz? cel mai mult, pentru c? e vorba de un site cu target pe cuvinte cheie ?i ajungem la seo, iar tu nu te po?i bate serios cu nimeni pe chestia asta f?r? câteva mii de euro, ajungând la concluzia c? nici cei r?t?ci?i nu vor ajunge pe forumul t?u, mai ales dac? nu ai subiecte unice. În al doilea rând, de când cu expansiunea Facebook-ului, forumurile nu mai sunt active ca ?i mijloc de comunicare, pentru c? e mult mai simplu s? discu?i acolo, pe un grup, de exemplu. (nu m? pasioneaz? Facebook-ul ?i am cont doar pentru facultate).

În concluzie, dac? ce vrei s? faci tu e doar un feti?, te sf?tuiesc s? încerci s? investe?ti timpul în idei cât de cât unice, pentru c? forumuri exist? cu duiumul ?i majoritatea sunt în moarte clinic?. Baft?!

Iti multumesc pentru parere.

Dupa cum am spus, eu nu am pretentii. Nu doresc in mod deosebit nici macar grad pe forum. Pot activa ca si utilizator normal.

Daca cel ce doreste sa se ocupe de forum, are de gand sa faca promovare, seo ... etc. Ramane la latitudinea lui.

Eu ii pun la dispozitie domeniul + mediul de gazduire. Dupa cum am specificat, orice castig ii va reveni acestuia in proportie de 100%.

Avand in vedere acest lucru, respectivul poate avea tot interesul sa promoveze forumul pentru ca ii va reveni tot castigul pentru munca depusa in totalitate.

Am resursele disponibile pentru a mentine forumul online pe o perioada nelimitata de timp, chiar daca va fi plin de utilizatori si accesari sau nu.

Posted
Iti multumesc pentru parere.

Dupa cum am spus, eu nu am pretentii.

Daca cel ce doreste sa se ocupe de forum, are de gand sa faca promovare, seo ... etc. Ramane la latitudinea lui.

Eu ii pun la dispozitie domeniul + mediul de gazduire. Dupa cum am specificat, orice castig ii va reveni acestuia in proportie de 100%.

Avand in vedere acest lucru, respectivul poate avea tot interesul sa promoveze forumul pentru ca ii va reveni tot castigul pentru munca depusa in totalitate.

Am resursele disponibile pentru a mentine forumul online pe o perioada nelimitata de timp, chiar daca va fi plin de utilizatori si accesari sau nu.

Pentru 20 de dolari pe an, ar putea face singur acest lucru. Nu cred c? un om cu mii de euro de investit în promovare, ar apela la cineva s? îi "lucreze" domeniul, mai ales dac? nu e targetat pe ceva original. Eu mi-am expus punctul de vedere, pe m?sura lucrurilor care se întâmpl? în online. Mult succes!

Posted
Pentru 20 de dolari pe an, ar putea face singur acest lucru. Nu cred c? un om cu mii de euro de investit în promovare, ar apela la cineva s? îi "lucreze" domeniul, mai ales dac? nu e targetat pe ceva original. Eu mi-am expus punctul de vedere, pe m?sura lucrurilor care se întâmpl? în online. Mult succes!

Am inteles care este parerea ta. Am inteles inca din primul post si iti multumesc pentru ca ai scris-o.

Daca este cineva interesat, ma poate contacta prin PM. Daca chiar este interesat si doreste sa faca ceva serios dupa cum am spus in primul post, putem face contract de inchiriere/comodat pentru domeniu.