Che Posted May 11, 2014 Report Posted May 11, 2014 Intrati aici:Buna Ziua Iasi - Cotidian local de investigatii si anchete politiceIar in josul paginii veti vedea o reclama care se face cand mare, cand mica. Cum poti blocka asta cu AdBlock ?Am incercat si am ajuns la urmatorul cod pe care il poate bloca AdBlock:1. Acesta este codul cand ea este mica:##DIV[style="z-index: 1000; background-color: black; background-repeat: repeat-x; background-position: 50% center; border-color: rgb(204, 204, 204); border-width: 0px; border-style: solid; position: fixed; width: 50px; height: 12px; overflow: hidden; text-align: center; background-image: none; bottom: 0px; right: 100px; border-top-right-radius: 5px; border-top-left-radius: 5px; opacity: 0.99999;"]2. Iar asta e codul cand se face mare:##DIV[style="z-index: 1000; background-color: rgb(0, 0, 0); background-repeat: repeat-x; background-position: 50% center; border-color: rgb(204, 204, 204); border-width: 1px 1px 0px; border-style: solid; position: fixed; width: 350px; height: 100px; overflow: hidden; text-align: center; background-image: url(\"http://ro.search.eta...lv-000000.png\"[/url]); bottom: 0px; right: 100px; border-top-right-radius: 5px; border-top-left-radius: 5px; opacity: 0.99999;"]Dupa cum vedeti nu difera prea mult unul de altul insa problema e ca ea e blocata doar atunci cand are aceste valori si practic ea nu dispare decat la inceput (cand e mica) si la sfarsit (cand a ajuns la maxim si e mare).Cum as putea sa transform valorile alea intr-un interval variabil sau in ceva variabil nedefinit, poate merge asa ?Nu, nu ma deranjeaza prea mult dar am zis ca sa incerc mai mult asa, de dragul provocarii. Quote
Che Posted May 11, 2014 Author Report Posted May 11, 2014 Dai click dreapta pe reclama si dai block with adblock plusIa fa tu asa si zi-mi si mie daca-ti iese. Quote
Pacalici Posted May 11, 2014 Report Posted May 11, 2014 (edited) Cred ca cel mai bine il targetezi ca pozitionare in html , adica dupa #stwrapper . In rest tinand cont ca nu are un selector anume, nu prea ai cum sa te legi de el. Let me know if it works.LE: Cred ca se mai muta cu un element mai jos dupa prima animare. Incearca sa il targetezi in functie de style inlinediv[style*=z-index]In acelasi timp cred ca poti sa te legi de faptu ca are right: 100px daca cu z-index mai sunt si altele.LLE: eu am reusit cu asta:bzi.ro##div[style*="right: 100px"] Edited May 11, 2014 by Pacalici Quote