ShengliZhe Posted May 19, 2014 Report Posted May 19, 2014 HelloSunt unele site-uri de streaming pe care vreau s? v?d filme, dar nu pot din cauza drepturilor de autor; a mesajelor de genul: Acesta continut nu este disponibil în ?ara dvs......Exist? vreo modalitate de a viziona filmele de pe aceste site-uri? M-am gândit la proxy, dar nu ?tiu cum s? configurez unul. Dar vreau s? învat. Sunt un incepator.Vreau doar s? v?d ni?te filme. Exist? vreo modalitate de a face aceste site-uri sa vada alt ip decât cel pe care il am?Are cineva niste sugestii? V? rog, înva??-m? ce as putea sa fac.Thanks Quote
Pacalici Posted May 19, 2014 Report Posted May 19, 2014 Free VPN • 100% Free PPTP and OpenVPN Service ceva de genu vroia sa zica cel de mai sus. Quote
mariusdmm Posted May 19, 2014 Report Posted May 19, 2014 Eu folosesc extensia asta pentru chrome. Poate merge si la tine. E un proxy direct din browser. Quote
ShengliZhe Posted May 19, 2014 Author Report Posted May 19, 2014 Va multumesc tuturor.Hola este fenomenal. Este exact ce cautam. ^'>Nu imi vine sa cred cat de simplu este. Ma asteptam la lucruri mai complexe. Hacking-ul nu este chiar pentru creerul meu. Recunosc.... Quote