mihai1497 Posted May 19, 2014 Report Posted May 19, 2014 In cele ce urmeaza o sa va descriu cum puteti primi gratuit un cupon de 5$ pe seoclerksCe e seoclerks?Este un site unde micro-freelanceri isi listeaza serviciile(in cea mai mare parte servicii seo)1) Trebuie sa te inscrii cu link-ul meu de referral.2) Imi dai pm sau postezi aici si eu iti voi da pm inapoi in care v-oi include cuponul.Daca te intrebi ce poti cumpara de pe acest site v-oi lasa mai jos o list:50 USD Facebook Coupon Ads Cheapest for $5give you 1000 Real Human youtube views for $1create 150 EDU Backlinks for ANY WEBSITE Very Cheap Just 1 DOLLAR Safe for Google in max 48 hours for $275 000 blog comment backlinks from SCRAPEBOX blast for $5provide 150 Google Plus To Your Website URL for $1give you 75 Bing Ads Coupon Code for $5Trebuie sa te inregistrezi cu link-ul meu de referral deoarece nu am voie sa generez cupon daca nu esti inscris ca referral al meu, in plus nu pierzi nimic daca te inscrii.Doar un singur cont aveti voie sa va faceti!Cam atat.Daca aveti intrebari puteti sa postati aici nu e nici o problema. Quote
Whai_Nooa Posted May 19, 2014 Report Posted May 19, 2014 Trebuie sa te inregistrezi cu link-ul meu de referral deoarece nu am voie sa generez cupon daca nu esti inscris ca referral al meu, in plus nu pierzi nimic daca te inscrii.ON: Sa presupunem ca imi fac cont. Le voi putea genera un cupon celor care se vor inregistra pe referralul meu? OFF: Cred ca ai pus linkul de la refferal gresit, cred.. Quote
mihai1497 Posted May 19, 2014 Author Report Posted May 19, 2014 ON: Sa presupunem ca imi fac cont. Le voi putea genera un cupon celor care se vor inregistra pe referralul meu? OFF: Cred ca ai pus linkul de la refferal gresit, cred..Nu, eu iti pot genera un cupon tie de 5$Link-ul de referral este bun. Quote
aelius Posted May 19, 2014 Report Posted May 19, 2014 Vad ca este postat in sectiunea tutoriale. Imi spune si mie cineva daca asta e tutorial ? Eu nu-mi dau seama.Ori am baut prea multa cafea si sunt terminat Quote
mihai1497 Posted May 19, 2014 Author Report Posted May 19, 2014 Vad ca este postat in sectiunea tutoriale. Imi spune si mie cineva daca asta e tutorial ? Eu nu-mi dau seama.Ori am baut prea multa cafea si sunt terminatDaca moderatori considera ca nu e o sa il mute dar nu am gasit alta sectiun mai potrivita. Quote
Whai_Nooa Posted May 19, 2014 Report Posted May 19, 2014 (edited) Ai PM.//Revin cu un edit. Edited May 19, 2014 by Whai_Nooa Quote
mihai1497 Posted May 19, 2014 Author Report Posted May 19, 2014 Ai PM.Nu am primit nici un pm de la tine dar poti sa imi zimi cu ce incepe numele tau ? sa vad daca e cineva cu acest nume pentru a genera cuponul. Quote
Whai_Nooa Posted May 19, 2014 Report Posted May 19, 2014 (edited) Nu am primit nici un pm de la tine dar poti sa imi zimi cu ce incepe numele tau ? sa vad daca e cineva cu acest nume pentru a genera cuponul.WhaiNooa.Am verificat si eu, nu se trimisese PM-ul..//Am primit cuponul prin PM si cei 5$. Edited May 19, 2014 by Whai_Nooa Quote
mihai1497 Posted May 22, 2014 Author Report Posted May 22, 2014 Ti-am trimis si eu PM cu contul.Cupon trimis Quote