Gio33 Posted May 22, 2014 Report Posted May 22, 2014 Am vazut ca a pus cineva la "vanzare" un scanner de SMTP, am zis sa postez unu de prin arhive, e gasit pe vreun VPS, deci nu garantez ca e 100% clean, verificati si postati aici daca are ceva, nu intrebati cum se foloseste pls.Down: Zippyshare.com - smtp.rarPass: f8glQfTGAIqq+luBeHLgTIXSL4Xy0igabJSCHint: 5 atomi
DeMoN23 Posted May 22, 2014 Report Posted May 22, 2014 Pentru ce mai cryptezi mizeria asta de scanner, când el deja e public pe internet?Am v?zut c? cineva la pus ?i la vânzare cum po?i frate s? vinzi asemenea scannere, care la un mic search pe google dai de ele, eu o am de mult timp de pe 'ABH'
Gio33 Posted May 22, 2014 Author Report Posted May 22, 2014 Mizerie / nemizerie, am zis sa ii ajut pentru cei care ii duce capu cat sa decrypteze pass, daca nu au norocul sa-l gaseasca pe net.
doiulyka Posted May 28, 2014 Report Posted May 28, 2014 Ce porcarie. V-ati luat toti dupa astia mari cu "cincizecidemii de atomi".. un cacat de scanner. Nu merita nici sa citesti thread-ul.
tehjohnsmith Posted May 30, 2014 Report Posted May 30, 2014 De ce il arhivezi .RAR ?! e mai bine .ZIP , in felu asta cei care folosesc doar Linux, nu au nevoie de instalare pachet .RAR.In plus, .ZIP este si pe windows si pe Linux.
sebywarlord Posted May 30, 2014 Report Posted May 30, 2014 Inloc sa spui mersi, te plangi de extensia arhivei ? WTF
Gio33 Posted May 30, 2014 Author Report Posted May 30, 2014 Ba coaie mai aveti multe pretentii si plangeri ?Am vrut sa ajut cu un scanner, da era public, ce mortii vostri vreti sa va pun scannere 0day care se dau pe sute$ ? Sau nu vreti direct mura n gura dump-uri de fresh-uri?Iesiti in plm afara si bateti o basica in spatele blocului.