CrisTany Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 In mare sunt cam la acelasi nivel, Nokia lumia 625 are diplsay-ul mai mare, Galaxy S3 mini are 1 GB ram in comparatie cu 0.5 la nokia.In mare nu stiu care sa il aleg, S3 mini este putin mai ieftin, 15 euro diferenta.Ce parere aveti ? Quote
VaD_SuNeTe Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 Galaxy S3 mini are os Android, Nokia lumia 625 are os windows phone, dup? p?rerea mea androidul este mai bun => Galaxy S3 Mini. Quote
SirGod Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 Depinde de ce vrei de la telefon. Windows phone e mai "sarac" in features/apps, dar se misca mai bine. Nokia-ul arata mai bine, are ecran mai mare si camera mai buna. S3 mini are mai mult RAM, dar diferenta de RAM nu cred ca se va simti datorita OS-ului. Daca alegerea e strict intre aceste doua telefoane, eu as merge pe Nokia (ecran mai mare, arata mai bine, se misca mai bine), desi in general merg pe Android. Quote
.Breacker Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 Depinde de ce vrei de la telefon. Windows phone e mai "sarac" in features/apps, dar se misca mai bine. Nokia-ul arata mai bine, are ecran mai mare si camera mai buna. S3 mini are mai mult RAM, dar diferenta de RAM nu cred ca se va simti datorita OS-ului. Daca alegerea e strict intre aceste doua telefoane, eu as merge pe Nokia (ecran mai mare, arata mai bine, se misca mai bine), desi in general merg pe Android.Aceea?i p?rere. Quote
CrisTany Posted May 25, 2014 Author Report Posted May 25, 2014 Nu vreau android. Merg pe Nokia in cazul asta. multumesc Quote
Rikudo Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 Samsung Galaxy S3 Mini vs Nokia Lumia 625 - Mobile Phones Specs Comparison Quote
CrisTany Posted May 25, 2014 Author Report Posted May 25, 2014 tot pe nokia ma duc pentru marimea display-ului, camera mai buna, bateria mai buna si functionalitate. Nu am nevoie de jocuri si aplciatii, nu pentru asta il cumpar. Quote
Rikudo Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 tot pe nokia ma duc pentru marimea display-ului, camera mai buna, bateria mai buna si functionalitate. Nu am nevoie de jocuri si aplciatii, nu pentru asta il cumpar.Ce sens are un telefon daca nu-l folosesti pentru aplicatii (nu ma refer la jocuri), ci la aplicatii care iti sunt necesare in viata de zi cu zi ? Quote
CrisTany Posted May 25, 2014 Author Report Posted May 25, 2014 Ma refeream ca nu am nevoie de o asa mare varietate de aplicatii. Doar cele necesare, pentru business. Quote
Rikudo Posted May 25, 2014 Report Posted May 25, 2014 Ma refeream ca nu am nevoie de o asa mare varietate de aplicatii. Doar cele necesare, pentru business.Eu tot iti recomand un telefon cu android (Galaxy S3 Mini) in cazul tau. Eu mi-am cumparat recent ultimul model, galaxy S5 si efectiv, violeaza compania Apple. Quote
poq Posted June 4, 2014 Report Posted June 4, 2014 As merge pe Lumia 625, ecran mai mare, bateria te va tine mai mult, se misca foarte bine atat in aplicatii cat si prin meniu, arata mai bine, etc..Dezavantaje: Castile nu sunt de o calitate superioara si cele trei "butoane" de jos nu sunt luminate. Quote
claudiu998 Posted June 4, 2014 Report Posted June 4, 2014 Samsung Galaxy S3 mini este pe departe mai bun ca Lumia . In general Samsung , HTC si Apple fac cele mai bune telefoane . Eu iti recomand S3 mini , dar tu alegi . Quote