Jump to content
sudo

Sugestie/ RST Microblog pentru stiri ce nu merita un topic dedicat

Recommended Posts

Noroc,

Este o opinie personala si rog eventualii critici care nu argumente sa evite topicul, aveti alte sute de topicuri unde va puteti exprima frustrarea. Multam.

Am o idee care cred ca ar prinde foarte bine, in conditiile in care folosesc RST si pentru a ma informa despre eventuale noutati din lumea securitatii informatice. Am observat pe parcurs ca se omit anumite stiri deoarece nu sunt suficient de "importante" sau nu sunt destul de mari pentru a constitui un topic la categoria dedicata, astfel cred ca o pagina speciala (mblogs.rstforums.com sau orice altceva) ar ajuta la modul in care informatia ajunge si este transmisa pe forum. Unii pot spune ca ar trebui sa-mi caut singur informatiile, dar sincer, eu zic ca aceasta noua functionalitate ar atrage si lume cu putin mai multa minte, lucru bun pentru forum. Pagina sa functioneze, oarecum, in genul twitter, doar sa aiba un design minimalist si sa permita logarea cu user/parola de pe forum, astfel incat sa cunoastem sursa si unde pornesc anumite informatii. Sa se posteze informatii succinte, un headline si sursa, astfel incat sa se recunoasca si munca autorului si sa fie totul bine. Am impaca astfel si capra si varza, nu s-ar mai umple Last Posts de stiri(e frustrant cand posteaza cineva cate 10-20 stiri in bloc).

In fine, eu sunt dispus sa ajut, in masura in care ma descurc cu PHP si CSS(bootstrap). Exprimati o opinie civilizata si argumentata. Multam!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...