Kalashnikov. Posted May 31, 2014 Report Posted May 31, 2014 (edited) Cuprins1. Introducere în reþele; Reþele TCP/IP Alte tipuri de hardware Protocolul Internet Protocolul IP peste liniile seriale Protocolul de Control al Transmisiei (TCP) Protocolul Datagrame Utilizator (UDP) Mai multe despre porturi Biblioteca Socket Codul de Networking Diferite linii de dezvoltare De unde se poate obtine codul Intre?inerea sistemului Securitatea sistemului Privire general? peste capitolele urm?toare2. Ideile principale pentru reþelele TCPIP Interfeþe de reþea Adrese IP Cãutarea adreselor Rutarea IP Reþele IP Subreþele3. IP pentru linie seriala Referinta pentru dip Comanda get Comanda print Nume de variabile Comenzile if si goto Comenzile send, wait si sleep Comenzile mode si default Rularea in Modul Server4. Protocolul Punct la Punct (PPP) Descilcirea P-urilor PPP deschis5. Sistemul informational al retelei (NIS) Sã facem cunoºtinþã cu NIS NIS versus NIS+ NIS: Partea de Client Rularea unui server NIS Setarea unui client NIS cu NYS Alegerea map-urilor corecte Folosirea map-urilor passwd ºi group Folosirea NIS cu suport pentru Shadow Folosirea codului NIS tradiþional)Download: --reupload: http://www.girlshare.ro/33624882.5 Edited May 31, 2014 by Kalashnikov. Quote
wtf Posted May 31, 2014 Report Posted May 31, 2014 Ba, te inteleg vrei sa-ti schimbi userul odata cu noul topic facut de @aelius, dar in pula mea daca tot postezi copy/paste din alte parti, verifica si fisierele daca mai exista pe servere ca poate unii din noi avem nevoie de ele.Sa faci bine sa pui link-uri bune de download. Quote
Kalashnikov. Posted May 31, 2014 Author Report Posted May 31, 2014 Ba, te inteleg vrei sa-ti schimbi userul odata cu noul topic facut de @aelius, dar in pula mea daca tot postezi copy/paste din alte parti, verifica si fisierele daca mai exista pe servere ca poate unii din noi avem nevoie de ele.Sa faci bine sa pui link-uri bune de download.off, de fapt puteai sa il descarci cu crocko de acolo ... plm, am facut reuploadreupload: GirlShare - Download Ghidul-Administratorilor-Linux.pdf Quote